Collargol blære anmeldelser

Tumor

I dag, pludselig besluttede jeg at dele med dig de indtryk er ikke om det næste køretøj skønhed industrien, og på måder at bekæmpe blærebetændelse, som er virkelig en stor hjælp for mig, da jeg næsten fortvivlet.

Blærebetændelse første gang jeg blev syg i 16 år, i løbet af GCSE, efter at have siddet på granit skole vindueskarme (((. Men fordi det var dumt og skødesløs, da den begrænsede kampagne til apotek og købe de første tilgængelige midler til blærebetændelse, anbefales en farmaceut. Jeg drak jeg bare et par piller og glad for, at smerten og ubehaget faldt, fortsatte med at gøre deres indledende og forberedende aktiviteter.

Åh, hvis jeg så vidste, hvad denne nonsens vil vise sig for mig.

Efter den hændelse blev cystitis min konstante følgesvend. Et par måneder senere forstod jeg ikke, hvad der egentlig forårsager den inflammatoriske proces i blæren. Hypotermi, krydret mad, svømning i vand og bare sådan. Senere blev cystitis til pyelonefritis (.

Naturligvis så jeg indså, at problemet er seriøst og kræver en kvalificeret receptbehandling. Lægeurologen behandlede mig. Flere gange var jeg på hospitalet med en temperatur på 40 med en diagnose af forværring af kronisk blærebetændelse, akut pyelonefritis. Behandlingen gav resultatet, men tilsyneladende var infektions fokus fortsat uopfyldt ved behandling, og alt gentog igen.

På et tidspunkt syntes min læge ikke at vide, hvad jeg skulle gøre med mig. Men jeg var kun 18 år gammel. Så foreslog han, at jeg lavede en installation af Kolargoll i blæren.

Instillation (skravering) af urinrøret, blæren (instillatio (Lat) -. Dråbevis infusion) - indførelse af lægemidler (i flydende form) ind i blæren og urinrøret for at behandle. Instilling blev først foreslået i slutningen af ​​det nittende århundrede af François Guyon. Instilling anvendes til sygdomme i urinrøret, prostatakirtlen, den sædvanlige tuberkel og blæren.

1. Behandling af blæreinfektioner2. Kemoterapi til behandling af blærekræft.

Hvilke stoffer kan bruges til det:

3 procent p-eller borsyre, en procent p-eller methylenblåt, sølvnitrat, sulemu, rivanol, katedzhel, instillogel, kolloid sølv, en procent p-op dioksidina, opløsninger af antibakterielle midler, olier (hyben, havtorn), BHT, chlorhexidin, såvel som andre lægemidler til behandling.

Indstilling (hældning) af lægemidlet i blæren kan gøres som følger: 1. Forbehandling af urinrørsområdet (ekstern åbning) 2. Kateteret er sat; 3. Det terapeutiske middel hældes i den hule del af blæren.

Og nu om mine indtryk under og efter proceduren.

Fordi, som jeg nævnte ovenfor, min mandlig læge, besluttede han at betro gennemførelsen af ​​denne smukke intime procedure gynækologer samme klinik, præ-alt for at forklare dem i detaljer. Han tilbragte en pædagogisk snak til mig) sagde jeg, at før proceduren er nødvendig for at tømme blæren, men efter - mindst en time til at udholde og ikke at gå på toilettet. Ja, jeg troede, det ville være sjovt i betragtning af den akutte periode af blærebetændelse.

Men som det viste sig senere, savnede gynækologer og hældte stoffet i min livmoder (det er ikke skadeligt.). Alle efterfølgende procedurer blev foretaget af min læge selv. På et tidspunkt hældte jeg 50 ml af lægemidlet Collargol.

Jeg må sige, at proceduren ikke er smertefuld, kun et lille ubehag mærkes på tidspunktet for indsættelse af kateteret i urinrøret. Det var meget sværere for mig at tolerere den tildelte tid uden at urinere.

Relief af staten, følte jeg efter 3 behandlinger. I alt 10 blev lavet.

Siden da, og det har været mere end 10 år, besøgte lette ubehag i blæren mig 3-4 gange fra styrke. Jeg klare det ved hjælp af en eller to enkelt anvendelser af Urolesan.

Jeg anbefaler naturligvis denne metode til at håndtere svær blærebetændelse! Han er meget effektiv!

Jeg ønsker dig alt godt helbred.

Hvad er indblæsning af blære og urinrør, indikationer, omkostninger, anmeldelser.

Hvad er indblæsning af blære og urinrør, indikationer, omkostninger, anmeldelser.

Indstilling af urinrøret eller blæren er en infusion af stoffer. Indikationer for instillation - sygdomme i prostatakirtlen, sædets tuberkel, blære og urinrør.

Til instillation blæren og urinrøret brugt stoffer: 3 procent opløsning af borsyre, BHT, chlorhexidin, antibakterielle midler løsninger som hyben olie, havtorn olie, en én procent opløsning dioksidina, katedzhel, instillogel, kolloid sølv, rivanol, mercurichlorid, salpetersyre sølv og en procent af methylen opløsning blå.

Advarsel! I intet tilfælde kan du indstille urinrøret eller blæren derhjemme ved hjælp af traditionelle metoder og midler!

Hvordan er indstillingen gjort? Til indstilling af urinrøret ved hjælp af specielle sprøjter, som nu produceres af farmaceutiske virksomheder. Før proceduren skal blæren tømmes, og indgangen til urinrøret skal behandles med et antiseptisk middel. Efter at medicinen er injiceret, klipper patienten indgangen til urinrøret og går ikke på toilettet i 45 minutter. Et kateter bruges til at indgyde blæren. Urinområdet er også dekontamineret, og efter at kateteret er installeret, hældes medicinen i blæren.

Indikationer for indblæsning af blæren. Indstilling af blæren udføres i tilfælde af infektion og kemoterapi behandling (under behandling af blære onkologi).

Selve proceduren vil kun tage 10 minutter, men efter det bliver du nødt til at vente en time, indtil lægemidlet virker på blæren. Selvfølgelig er installation af et kateter en temmelig ubehagelig procedure, men det tager ikke meget tid.

Prisen på blærens indblæsning er 500 rubler, afhængigt af den private klinik.

Indstilling af urinrøret hos mænd. Til at begynde med er det ydre hul og hoved bearbejdet. Derefter vandrer de hele urinrøret med en sprøjte.

Indikationer for indånding af urinrøret. Behandling af inflammatoriske processer i prostata og urinrør.

Proceduren tager 15 minutter. Et par minutter vil føle en brændende fornemmelse. Dette er normalt.

Omkostningerne ved indånding af urinrøret er ca. 400 rubler, afhængigt af den private klinik.

Indstilling af blæren under graviditet. Desværre kan cystitis forværres under graviditeten. Der er en særlig kredsløb blæreinstillation for gravide kvinder, eftersom lægemidler indgives direkte ind i blæren et eller to nok til at slukke procedure blærebetændelse symptomer. Først og fremmest er det uudholdeligt smerte. Selvfølgelig vil dette ikke være nok til at slippe af kronisk blærebetændelse evigt, og efter levering bliver nødt til at gøre behandlingen nøje.

Men den første anmeldelse fra forummet om instillation:

Forum, fortæl mig, hvem gjorde det?
Interesseret i:
1. Hvor lang tid varer indlæggelsen?
2. På dette tidspunkt til hospitalets orlov?
3 Blødning kan generelt være en årsag til at gå på sygehus? Der er ingen magt... og jeg ønsker ikke at drikke piller.
4. Hvad skal der danne grundlag for sådanne procedurer? (tisse kiggede, de sagde alle ok). Og jeg næsten hver 5. minut jagter toilettet... og det gør ondt til det samme...

Lægen undtagen kanefron registrerer ikke noget. Jeg vil prøve på egen hånd.

1. minutter 3.
2. Jeg forlod ikke.
3. måske
4. Jeg havde en pre-cystoskopi, de sagde, at jeg havde kronisk blærebetændelse. På baggrund heraf er lægemidler til installationer allerede valgt.

Køb furamag, furagin og lignende.
Det hjælper meget..
Overlever bagposev - se hvad der er årsagen til cichtit - du har det bakteriol eller ej. I så fald vil lægen ordinere antibiotika. (Når urin blev opsamlet på bakposev - se hvad der ville have været kønsdelene ren, steril krukke og købe i et apotek).www.budzdorov.org

Hun led med blærebetændelse og urethritis i 4 år, plus de fandt leukoplakia af Lietho-trekanten (mellem urin og urinrør). Smerten er forfærdelig, brænder af en eller anden grund (fejl i mad og drikke, hypotermi eller omvendt, overophedning, hvis jeg bliver nervøs osv. Generelt fra alt). Samtidig viste regelmæssige undersøgelser for STD'er, at der ikke er nogen infektion i kroppen! Omgået mange læger, drak mange dyre stoffer - til ingen nytte! Men jeg fik en god urolog. Han foreskrev en behandling og inddrivning regime. Instillationen med havtornolie og betadin begyndte 1-2 gange om året (ordren af ​​injektioner er ordineret individuelt af urologen), smerten er faldet markant, brænding sker undertiden, men går hurtigt, udvikler sig ikke til sådanne proportioner som det var før))) Generelt, Jeg begyndte at ønske at leve))) Dette er selvfølgelig helt individuelt. Høring af en læge er obligatorisk. Men det hjælper - det er en kendsgerning. Kære piger, hvis det hjælper dig, skriver jeg anbefalinger til sygdomme i blæren og urinrøret, der skal udføres før indånding. Du kan vise din urolog, han vil rette sig, måske vil nogen hjælpe. Så snart du føler en brændende fornemmelse og hyppig vandladning, indtil den er blevet massiv. Du må ikke straks begynde at drikke ukontrollerede antibiotika, det vil kun forværre situationen! Der er visse ordninger, der giver det bedste resultat! Først skal du drikke 2 glas vand i træk, hvilket vil hjælpe med at vaske urin urinen, derefter en halv teske pr. 100-200 g vand, drik dette vil medvirke til at ændre urinsammensætningen og ikke irritere urinrøret og urinen, og derefter drikke mindst 6 glas vand om dagen ( -Customization). Nise 1 bord 2 p / d. Alt dette vil hjælpe mindst for at reducere smerten og brændende fornemmelse i urinrøret. Derefter skal du tage Immunomax 200 IE v / m 1 r / d (gøre 3 dage, derefter bryde 4 dage og derefter igen 3 dage i træk 1 p / d) - dette vil medvirke til at øge den lokale immunitet i kroppen under behandlingen. Efter 3 injektioner af Immunomax begynder vi at tage Sparflo 200 mg 1 r / d i 7 dage. Det er nødvendigt at tage Wobenzym 5 kapsler 3 r / d, mens De tager Sparflo (ikke være foruroliget over denne mængde Wobenzym - 15 tabletter om dagen, jeg har konsulteret flere læger, dosen i pillen er lille, hvilket er grunden til, at hun selv tvivlede i begyndelsen, skræmte dosen). Wobenzym hjælper med at fjerne de dårlige virkninger af at tage et antibiotikum. Efter at denne behandlingsregime er afsluttet, har Genferon 1.000.000 stearinlys i henhold til ordningen: om morgenen og før sengetid (dette hjælper med at hæve kønsorganernes immunitet osv. Reducerer virkningerne af instillation, dette er en slags forberedelse før dem). Så gør vi indlæggelse i henhold til lægens ordning. For at forebygge urethrit og blærebetændelse, tag afkogning af diuretiske urter (hvis der ikke er kontraindikationer), urologiske gebyrer (dagligt skema spørger urologen) 1 uge hver måned, kurser. Modtagelse af multivitaminer i farlige perioder - forår, efterår. Friske tranebær og lingonberries hjælper meget godt, hvis der ikke er kontraindikationer. Det er meget vigtige toiletgenitaler (morgen og aften, før og efter pol.kontaktov), ​​undgå hypotermi. En anden meget vigtig. Ved indlæggelse i blæren, under indsætningen af ​​kateteret, bør der ikke være smerter, der kan være ubehag, små tolerable nedskæringer, det er fra betændelse, men ikke smerte! Hvis det gør ondt, betyder det at du har indtastet det forkert. Endnu en gang er alle anbefalingerne individuelle, kontroller med UROLOGA om dem, tager også hensyn til kroppens individuelle karakteristika, intolerance over for visse stoffer, nyrerproblemer mv. etc. Jeg ønsker oprigtigt alle en succesfuld inddrivelse. )))

Relaterede artikler på webstedet

Kronisk blærebetændelse hos kvinder

Medicinsk direktør, urologistisk andrologist, kandidat for medicinsk videnskab

Regelmæssige eksacerbationer af cystitis fører kvinder til at opgive deres yndlingsarbejde eller interessant hobby. I mellemtiden har der i mere end hundrede år været brugt en unik metode til behandling af kronisk blærebetændelse ved hjælp af collargol-instillationer i blæren. Collargol er en specielt forberedt opløsning af sølv, som genopretter den beskadigede blærevæg og reducerer risikoen for gentagne forværringer af blærebetændelse. Til infusion (instillation) af en collargol ind i blæren anvendes ekstremt tynde pædiatriske katetre, så selve proceduren beskadiger ikke urinrøret og ledsages ikke af smertefulde fornemmelser. I fire år har jeg praktiseret behandlingen af ​​kronisk blærebetændelse ved hjælp af Collargol infusioner og har fået tilstrækkelig erfaring til at hævde, at denne teknik er meget effektiv. Uden undtagelse bemærker patienterne lindring efter det første kursus, der består af fem instillationer.

Omkostningerne ved et kursus på fem instillationer er 5.000 rubler (en enkelt instillation koster 1.200 rubler). Til fuldstændig inddrivelse kræves 2-3 kurser af collargol-instillationer, selvom i ca. en tredjedel af kvinderne opstår blæreudvindingen efter det første behandlingsforløb.

Spørg en specialist

Lahta Clinic's arbejdstid

Nytårsferie:

31. december # 8212; i normal tilstand, i henhold til toldplanen

1. januar, nr. 8212; toldpersonale bestående af:

# 8212; Læge

# 8212; Læge traumatologist

# 8212; Læge radiolog

Ekspresforsøg er også tilgængelige (CBC, urinalyse)

2. januar til 9. oktober 8212; i normal tilstand, i henhold til toldplanen.

Behandling af kronisk blærebetændelse

Samlet antal beskeder: 541

05.02.2011, Elena
Olga, fortæl mig de nøjagtige koordinater for den medicinske institution i Tyskland, ellers er der ikke længere nogen styrke med blærebetændelse. Skriv mere detaljeret.

01/17/2011, Larisa
Kære kvinder, sult og koldtvandsbehandling er nødvendige for ikke at blive syg, der er ingen anden måde at være sund på.

01/15/2011, Olga
Blærebetændelsen blev for første gang sket for 6 år siden, og det forekommer intet, tilbagefald blev en gang om året, drak monural og glemte problemet. For et halvt år siden besluttede hun at gå til lægen for første gang med dette problem, lavet en cystoskopi, fandt en lille inflammation, foreskrevne ugentlige skylning med Collarar, Biseptol og spasmex. Siden da har jeg tilbagefald med intervaller på 2 uger til 2 måneder. I urinen bliver der konstant sået E. coli. For nylig læste jeg, at collargol foruden ødelæggelse af bakterier også ødelægger den beskyttende membran, der forener MP'en, såvel som antibiotika. Og tilbagefald forekommer oftest selv ikke på grund af underbehandling, men corny på grund af reinfektion. Så spørgsmålet er ikke engang, hvordan man helbreder cystitis. Problemet er at genoprette beskyttelseskappen efter behandling. Kroppen selv kan klare infektionen. For nylig kom jeg på tværs af bare sådan medicin, Amaline / URO-GIAL. Sandheden er lidt værd, måske har nogen erfaring med at bruge det? Er det værd at pengene?

01/18/2011, læge 38 år
Det er nødvendigt at behandle den seksuelle partner + tage Kanefron i lang tid.

04.02.2011, Olga
Ved du hvad lægen er, og hvis du går med dine idiotiske anbefalinger, hvor skal du hen? Derudover ved du ikke noget, du gentager alt på samme måde som papegøjer, selv om de fattige piger og deres partnere allerede har passeret en million undersøgelser af denne art. Af en eller anden grund kan vores russiske læger ikke engang diagnosticere diagnosen korrekt og gøre samme cystoskopi som i Tyskland. Kun i Tyskland kender de og kan behandle et sådant problem som for eksempel interstitial cystitis, og du bringer kun patienterne til sådanne komplikationer, og Giv ikke en diagnose, selvom alle symptomer er på ansigtet (langblære ubehag i årevis, hyppige løb til toilettet, konstante forværringer uden grund, ofte med bakterier i urinen ikke fundet i lang tid). Du er mest sandsynligt ikke kendt sådanne stoffer som elmeron, hepan, uromasse, som er virkelig effektive og bruges i civiliserede lande, som f.eks. Du vil tilbyde patienten et andet kursus af antibiotika, der ville slippe af med. Det er interessant at du ved, at i sådanne tilfælde skriver de fattige skabninger immunomodulatorer og antibiotika er kontraindiceret generelt? Nogle læger tilbyder endda at gå i kirke, siger de, kan du jinxed? Er denne russiske medicin i det 21. århundrede!? Jeg vil ikke fornærme nogen, undskyld, hvis det, men allerede kogning er simpelt.

15.06.2011, marina
Olga hej! Jeg hedder Marina, jeg er 37, jeg har allerede været syg i 12 år, jeg har læst, at der ikke er bakterier i urinen, gør du også? Jeg var frygtelig bange, de sagde, at det var urogenitalt tuberkulose. Jeg ved ikke hvad jeg skal tænke, selv i løkken.

11.02.2011, Svetlana
Ja, en god læge er svært at finde. Da jeg startede dette problem, sendte urologen i distriktsklinikken mig til gynækologen, fordi jeg havde en god urinalyse. Efter urologen sendte mig et kosttilskud fra under gulvene i medicinsk center. Jeg var helt desperat, så var der mandens klinik (han er en militær mand). Den unge læge, der fik mig til at passere en masse tests, gjorde indlæggene og også ingenting! Som et resultat sendte jeg en ven til Botkin. Der blev jeg endelig færdiggjort en cystoskopi! Jeg blev diagnosticeret.

01/12/2011, Marina
Vi læser resultaterne af den internationale (10 lande) forskning i artiklen og dens resultater med tabletter, især konklusionerne i slutningen, afsnit 3 og 6:
3. Resultaterne af ARESC-undersøgelsen antyder, at ampicillin, sulfonamider og cefuroxim ikke bør anvendes til empirisk behandling af urinvejsinfektion.
5. Brug af fluorquinoloner kræver også særlig pleje om sommeren.
6. Fosfomycin, metsillinam og nitrofurantoin bevarer deres høje effektivitet og kan med succes anvendes til empirisk terapi af ukompliceret nedre urinvejsinfektion.
Og det er bedre at læse hele artiklen, vær sikker på og i det mindste konklusionerne er http://medi.ru/doc/g561212.htm Og det bedste er nitrofurantoin (ifølge forskning, en analog af monoral, men du bør drikke det som ethvert godt antibiotikum i 5-8 dage ifølge instruktionerne) og monural (fosfomycin) er en skilsmisse for penge, fordi 1-2 gange kan du smitte infektionen godt, du kan dræbe det, men du kan ikke dræbe infektionen helt.

12.15.2010, Tatyana
Jeg er 35 år gammel, jeg hedder Tatiana. Cystitis plaget mig i lang tid. For eksempel, efter køn begyndte straks, på grund af dette udviklet en vedvarende modvilje mod intimitet. Jeg vådede mine fødder lidt, jeg starter igen. Pine er vild, urin blandet med blod. Saw antibiotika hjælper slags, men du kan ikke drikke dem ofte. Når jeg hørte fra en ven, at der er specielle øvelser, der styrker blærens intime muskler og muskelvægge. Cystitis er den samme betændelse i blæreens slimhinde, derfor skal slimhinden styrkes, så infektion ikke trænger ind i den. Jeg har kigget efter de rigtige oplysninger i lang tid og har lige fundet det for nylig. Øvelser, som jeg har brug for, beskrives meget godt af en læge i bogen Intimate Health of a Woman. Lægen skriver (dette er et citat fra en bog), som på grund af den kraftige blodtilførsel til musklerne og organerne i det lille bækken, og dermed til den normale ernæring af vævene, bliver strukturen af ​​slidhinden i vagina og blære genoprettet. Stærke muskler og en stærk slimhinde i vagina og blære vil ikke tillade en vaginal eller urininfektion at ødelægge dit liv.

Jeg ville være glad, hvis mine oplysninger vil være nyttige for nogen.

06.02.2011, Julia
Tanya, fortæl mig øvelserne for at genoprette blære slimhinden. Tak, har det hjulpet dig?

Protargol i urologi i blæren

Essensen og formålet med proceduren

Indstilling er en type lokal terapi, hvor de nødvendige lægemidler injiceres i blæren. Indtagelse af antibiotika og andre lægemidler i form af tabletter og injektioner giver ikke altid den nødvendige koncentration af lægemidlet for at eliminere den inflammatoriske proces.

Indstilling udføres af en læge-urolog efter den nødvendige undersøgelse. Formålet med proceduren er at genoprette blærens slimhinde, beskadiget som følge af inflammation og ødelæggelse af patogen mikroflora. I tilstedeværelsen af ​​tumorer i kroppen giver behandling med denne metode dig mulighed for at ødelægge ondartede celler.

Hvad er fordelene ved proceduren?

Indstilling af blæren med blærebetændelse og andre patologier udføres i form af lokal terapi til indføring af lægemidler direkte i læsionen. Fordelene ved behandlingsproceduren omfatter:

  • penetration af lægemidler direkte ind i blærens vægge og ind i de fjerneste og dybeste områder;
  • producerer den mest hurtige og positive terapeutiske virkning fra indførelsen af ​​medicinske opløsninger;
  • lokal anvendelse af stoffer uden toksisk virkning på andre organer og systemer
  • evnen til at anvende massive doser af lægemidler.

Lokal behandling af blæren ved at inficere stoffer ind i orgelet har flere ubestridelige fordele:

  • Brugt antiseptisk eller antibiotikum træder ind i det hule organ og trænger gennem dets vægge. Den antiinflammatoriske virkning af disse midler er forbedret, og endog forsvinder kroniske patologier.
  • Høj stofkoncentration. Lægemidler administreres direkte i den koncentration, der er nødvendig for en bestemt sag. Det kan være 10 gange højere end det tilladte indhold af stoffet i blodet. På samme tid er der ingen negativ effekt på kroppen.
  • Når indånding er i blæren i 2-3 timer. Andre metoder til en sådan varig virkning på patologien opnås ikke.
  • Det er muligt at undgå den negative virkning af antibiotika på organismen som helhed, da det ikke er nødvendigt at tage dem inde.
  • Aktuel behandling forbedrer signifikant helingsprocessen.

Ulemperne ved denne metode er mindre:

  • invasivitet - gennemtrængning i kroppen
  • allergiske reaktioner på brugte lægemidler.

Kontraindikationer

Indstilling udføres først efter bekræftelse af diagnosen som foreskrevet af en læge i nærværelse af sådanne patologier:

  • kronisk (men ikke akut) cystitis;
  • kronisk urethritis;
  • betændelse i prostata
  • Tilstedeværelsen af ​​tumorer (inden for rammerne af kemoterapi);
  • olliculitis og vesiculitis;
  • klamydia.

Indstilling sammen med andre behandlingsmetoder har kontraindikationer:

  • stricture (patologisk indsnævring af urinrøret);
  • traume til urinrøret
  • akutte infektioner i blæren og urinrøret
  • akutte inflammatoriske processer i kønsorganerne
  • urinstof tuberkulose.

Instilling er en fælles metode til behandling af et antal sygdomme i urinsystemet, som kan løse et problem, der ikke er acceptabelt til generel behandling. Klinisk bevist effektivitet af metoden og opnåelse af det ønskede resultat på kort tid. Proceduren udføres kun af en læge, selvbehandling fører til alvorlige negative konsekvenser.

Protargol (sølvopløsning) er et effektivt antiinflammatorisk middel. Et træk ved dette lægemiddel er, at det ikke vil virke at købe det på apoteket. Den kommer i pulverform, som derefter fortyndes med renset vand. Det lyder let, men det er umuligt at gøre det lige hjemme.

Derfor er Protargol først bestilt i et apotek, hvor der er en produktionsafdeling. Derefter laver apotekeren en løsning og informerer kunden om det. For at holde allerede fortyndede løsninger i pakhuse giver ikke mening, de er kun effektive i de første 2 uger. Dette skyldes, at sølvioner har tendens til at binde og hurtigt mister deres egenskaber. Derfor er det nødvendigt at vide, hvordan Protargol skal opbevares korrekt.

Narkotika virker som følger. At komme på den beskadigede slimhinde, det danner en speciel film, og bidrager også til indsnævring af blodkar og forhindrer reproduktion af mikrober, svampe og bakterier. Dens effekt på vira er begrænset.

Dette lægemiddel har været kendt i meget lang tid. Han er elsket for effektivitet og rimelig pris. Protargol anvendes i vid udstrækning i forskellige purulente betændelser til denne dag, selv om et stort antal mere moderne antiseptiske præparater er opstået.

Indikationer er inflammatoriske sygdomme i slimhinderne:

  • Otitis. Protargol anvendes i forskellige typer af otitis medier for at lindre den inflammatoriske proces fra ørevæv. Oftest behandles denne sygdom med antibiotika, og Protargol er en hjælpeforanstaltning. Det bruges også til purulent otitis. Det tillader ikke, at infektionen trænger længere ind i øregangen.
  • Konjunktivitis. I denne sygdom lider øjnene, de vand, fester, der er en følelse af sand i øjnene, smerte, øget lysfølsomhed. Og oftest lider begge øjne. Lægen kan ordinere Protargol til instillation i øjnene for at dræbe det patogene miljø, stoppe betændelsen, skyl øjnene fra pus.
  • Bihulebetændelse. Når bihulebetændelse ofte observeres udslip af pus fra næsen. Protargol ødelægger svampe og bakterier, når de indledes i næsen. Det har imidlertid ingen vasokonstriktive egenskaber, ingen umiddelbar virkning kan forventes.
  • Blærebetændelse. Blærebetændelse i blære og urinrør er betændt i blærebetændelse. Samtidig oplever patienten alvorlig smerte, processen med vandladning er forstyrret. Protargol i denne sygdom bruges til at vaske urinvejen og lindre betændelse.

Drug storage

Sådan lagres Protargol korrekt

Som nævnt ovenfor kan Protargol ikke fortyndes derhjemme, og det opbevares ikke i længere tid, op til en måned, hvis alle regler følges. Køb pulver og opbevare det hjemme er også meningsløst, medmindre du er en erfaren farmaceut. Hele proceduren kræver nøjagtig vægtning og overholdelse af koncentrationer.

Bestilling af stoffet uden recept er heller ikke anbefalet, da det er nødvendigt at kende koncentrationen for fremstillingen. Mest sandsynligt uden recept vil du ikke sælge det. Det gøres ret hurtigt og er billigt. Du kan afhente den færdige løsning inden for en halv time efter bestilling.

Ikke underligt, Protargol frigives ikke i færdig form. Løsningen er ustabil, den skal gøres korrekt og derefter lagres korrekt. Kun i dette tilfælde kan du regne med en positiv effekt.

Så overvej et par regler for opbevaring af Protargola derhjemme:

  • Hold lægemidlet kun på et køligt sted, hvor der ikke er noget stærkt lys. Ikke kun i apotekerne frigives det i flasker af mørkt tykt glas. Du kan ikke forlade det på vindueskarmen, for ikke at glemme at dryppe natten over. Det skal være tæt lukket og rengøres på et mørkt sted. Bedste i køleskabet.
  • Hvis du stadig har erfaring og gør stoffet hjemme alene, skal du kun bruge sterilt glas og kogt eller destilleret vand. Sked til omrøring bør også være lavet af glas. Det er muligt kun at hælde klar opløsning i mørke flasker og opbevare i køleskabet på den nederste hylde.
  • Tørpulver skal også opbevares på et mørkt og køligt sted, beskyttet mod fugt. Der er et pulver, der stadig er vådt, det skal kasseres. Det er allerede umuligt at forberede et lægemiddel ud af det.
  • Hvis du forlader lægemidlet i lang tid på et varmt sted eller i lyset, skal det også kastes væk. Sølv præcipiterer og opløses derefter. En sådan behandling vil ikke give nogen positiv virkning.

Holdbarhed vil fortælle dig apotekere. Protargol anbefales normalt at opbevares fra 10 til 30 dage. Efter udløbsdatoen skal du under alle omstændigheder ikke bruge stoffet. Hvis behandlingen skal fortsætte, bestil en frisk løsning på apoteket.

Bestem ubrugeligheden af ​​stoffet kan være på hans sind. En sølvglans vises på væggene på flasken, og selve løsningen vil miste dens ensartethed.

Glem ikke at lukke flasken tæt med opløsningen efter påføring og ryste før brug.

Det skal huskes, at Protargol kun anvendes lokalt. Det kan dryppes i næse, øre, øjne, men du kan ikke drikke i hvert fald. Sølv er ikke så harmløst, som det kan synes, det ligger på de indre organer og kan forårsage skade.

  • Den ønskede koncentration af lægemidlet begraves i øret, øjet eller næse 1-2 dråber 2-4 gange om dagen.
  • Ved behandling af bihulebetændelse ved anvendelse af 2% opløsning. Det ser ud til, at forskellen er lille mellem 1 og 2%, men der er stadig forskel. En opløsning på 2% er mere effektiv, men også mere farlig. Det er meget vigtigt at observere den dosis, som lægen har ordineret og ikke overskride den.
  • I blærebetænding vaskes blæren med en 2% protargolopløsning. Dette er ikke en hjemmetode, og du kan næsten ikke gøre det selv. Du skal først indtaste kateteret i urinkanalen og frigive den akkumulerede urin. Så ved hjælp af en Janet sprøjte (sprøjte er ikke enkel, og særligt, stor, til at vaske de forskellige hulrum, det sikrer sterilitet af proceduren) indføres indtil opløsningen, indtil der er et ønske om at gå på toilettet. Derefter afbrydes sprøjten og kateteret, og væsken frigives. Og så op til 10 gange. Dette er ikke den mest behagelige, men effektive procedure. Alvorlige smerter bør ikke være, men i nærvær af betændelse kan de være. Hvis vaskes forkert, kan der være forskellige komplikationer: Blod vil fremstå i urinen, smerte, urinfeber.
  • Når rhinitis Protargol foreskrevne kun i tilfælde af purulent udledning. Med en virusinfektion hjælper dette stof ikke kun, men det vil forværre situationen, ødelægge bakterierne og derved tillade virus aktivt at proliferere.

Protargol foreskrevet og børn, men ikke så ofte. Før rhinitis behandles hos børn, skal næsen skylles, fri for slim og derefter indsættes i hver næsebor i den dosis, som lægen har ordineret.

Protargol er meget populært i behandlingen af ​​børns kroniske sygdomme i det øvre luftveje.

Effekten af ​​sølv er vanskelig at sammenligne med forskellige sprøjter. Det anbefales at bruge lægemidlet til behandling af børn under 5 år. Protargol brug og til forebyggelse, men ganske sjældent. For eksempel kan hospitaler i barselssyge bruge stoffet til instillation i nyfødtes øjne. Dette hjælper med at forhindre suppuration af øjenlågene, som så ofte forekommer hos babyer efter fødslen.

Mulige bivirkninger ved brug af lægemidlet

Protargol er ikke et harmløst værktøj, som Aqua Maris til næsen. Sølv kan forårsage en stærk allergisk reaktion, som manifesterer sig i form af kløe, rødme, hævelse, brænding, udslæt. Mærkeligt nok, for nyfødte og spædbørn er lægemidlet meget sikrere end for voksne. Og med en enkelt instillation i øjnene umiddelbart efter fødslen, reduceres bivirkningerne fuldstændigt til nul.

Hvis du bryder dosen, kan det være tør mund, svimmelhed, hovedpine.

Personer, der i starten er tilbøjelige til allergi, har mange allergiske reaktioner, det er ønskeligt at opgive brugen af ​​sølvpræparater. Protargol er også forbudt for gravide og ammende mødre.

Til behandling af børn anvendte kun 1% opløsning af lægemidlet.

Mere koncentrerede løsninger er udelukket. I dette tilfælde skal hele behandlingsforløbet overvåges af en børnelæge. Det er værd at huske, at stoffet er giftigt. Den er udelukkende beregnet til ekstern brug. Af denne grund bør det opbevares utilgængeligt for børn.

Flere oplysninger om Protargole findes i videoen.

Sølv i sig selv er et tungmetal med en bestemt fare. Selv når den anvendes eksternt, har sølv tendens til at ophobes i væv og er meget vanskeligt at fjerne.

Hvis stoffet kommer ind, begynder sølv at sprede sig hurtigt igennem hele kroppen og slå sig ned i organerne og forårsage en sådan specifik sygdom som argyrose. Denne ret sjældne sygdom ledsages af irreversibel misfarvning af huden. Mennesket bliver bogstaveligt metallisk eller sølv.

Der er ingen behandling på nuværende tidspunkt. Huden vil forblive så for evigt, der medfører visse psykiske ulemper for patienterne. Men dette er ikke den største fare. Det værste er, at en stor mængde sølv i kroppen kan føre til lungeødem og død.

Brugte kilder: tvojlor.com

Hvilke medicin bruges oftest?

bruge særlige lægemidler til blæreinstillation for den fulde genopretning af den betændte slimhinde, er de i stand til at fjerne årsagerne til irritabel virkninger, samt bidrage til øget regenerering af mucosale celler.

Ofte anvendes antibakterielle og antiseptiske opløsninger til lokal brug til minimalt invasiv behandling. I tilfælde hvor dybe strukturer for antibakterielle midler har været involveret i den inflammatoriske og infektiøse proces, anvendes specifikke ledere ofte til dette formål dimexid.

Dimexid har en beroligende og smertestillende virkning, og bidrager også til accelerationen af ​​regenerative processer.

Topisk anvendelse af bakteriofager til instillationer er nødvendig for at eliminere infektiøse processer af bakteriel etiologi.

Ved kronisk blærebetændelse anvendes følgende stoffer:

  • kaliumpermanganatopløsning;
  • natriumpolysulfat;
  • sølv løsninger;
  • Krave skyller;
  • steroidhormoner.

Hvordan tilberedes?

Før indledning af indløbskursus udføres antiinflammatorisk og antibakteriel terapi. Dette er nødvendigt for at forhindre eksacerbationer af eksisterende patologier og mere udbredt blæreinfektion. Det er nødvendigt at urinere, inden du går ind på lægenes kontor for proceduren.

Gennemførelse af proceduren for kvinder

Før du starter proceduren er det nødvendigt, at blæren er helt tom. Patienten er forpligtet til at sidde komfortabelt i den gynækologiske stol, hvorefter de ydre kønsorganer behandles med antiseptiske opløsninger.

Den nødvendige medicin indsamles i en specielt forberedt sprøjte og injiceres med et kateter ind i blærens hulrum. Efter at proceduren er afsluttet, fjernes kateteret fra urinrøret, og væsken flyder ud uafhængigt.

Denne manipulation udføres flere gange, indtil væsken sidder fast, bliver helt gennemsigtig. Efter indlæggelse af en kvinde skal ligge i flere timer. Og også hun er nødt til at afholde sig fra at urinere i lang tid.

Behandling af blærebetændelse under graviditeten er undertiden farlig på grund af de toksiske virkninger af lægemidler på fosteret. Gravide kvinder anbefales kraftigt indlæggelse til lokal behandling af sygdommen. I dette tilfælde antibiotika, antiseptiske midler og andre lægemidler virker lokalt og ikke absorberes i det systemiske blodstrøm, hvilket forhindrer effekt på fosterudviklingen.

Indstilling af blæren med blærebetændelse hos gravide kvinder betragtes som den sikreste behandlingsmetode.

Hvordan er indstillingen gjort?

Instillationen udføres af en urolog på det kontor, der er udpeget til proceduren. Det vigtigste ved behandlingen er patientsikkerhed. Proceduren udføres kun med sterile instrumenter. En sprøjte og flere typer katetre bruges til at indstille urinrøret. Patienten skal urinere inden man starter manipulationen, og afstå fra at gå på toilettet i 3 timer.

Den eksterne sphincter i urinrøret desinficeres. Derefter indsættes en speciel sprøjte eller kateter i urinrøret, afhængigt af sygdommens art. Til behandling af urinrøret injiceres 10 ml af lægemidlet. For blærens indblæsning skal lægemidlerne have brug for mere, men det indsprøjtede volumen må ikke overstige 100 ml.

Male Instillation Treatment

Indlæggelsesmetoden i den mandlige halvdel af befolkningen anvendes til at fjerne sygdomme som blærebetændelse og prostatitis. Den mandlige uringangskanal er anatomisk mere kompleks end kvindernes, hvilket gør det vanskeligt at udføre proceduren.

Proceduren hos mænd udføres i tilfælde, hvor sygdommen bliver kronisk. Og også på grund af den skarpe hævelse af de omgivende væv og ineffektiviteten af ​​oral eller parenteral brug af stoffer.

Som medicinske præparater anvendes der fortrinsvis olieagtige opløsninger, da de kan længe på de berørte slimhinder i lang tid og har den maksimale terapeutiske virkning.

Ved behandling af prostatitis udføres manipulation i forbindelse med prostata massage, dette forhindrer den hyppige udvikling af sygdommens gentagelse og forlænger perioden for remission.

Som hos kvinder injiceres lægemidler i urinrøret direkte gennem urinkateteret, men for mænd er det mindre i størrelse. Et lægemiddel med yderligere stoffer i form af nysgerrighed eller miramistina opsamles i sprøjten og injiceres gennem kateteret ind i urinhulrummet.

På manuel urinrøret er manipulation lidt vanskelig. Længden af ​​urinrøret i en mand er 18 centimeter, hvilket langt overstiger urinrøret i en kvinde. Den mandlige urinrør er smalere i sin anatomiske struktur og indeholder flere kurver, det afhænger af den menneskelige krops egenskaber.

Hvis du ikke tager højde for alle problemer i proceduren, er proceduren helt smertefri og udgør ikke en stor ulempe for patienten. Hvor lang tid og hvor mange gange blærens indstødning skal udføres, afhænger af de enkelte personers individuelle egenskaber.

Medicinsk manipulation udføres i henhold til strenge medicinske indikationer og kun efter undersøgelse af en kvalificeret specialist. Medicinsk manipulation er kontraindiceret til behandling af inflammatoriske processer i den akutte fase af kurset. Det er strengt forbudt at udføre sådanne manipulationer hjemme uden tilsyn af læger.

Da denne teknik refererer til en minimalt invasiv medicinsk teknik, udvikles komplikationer eller ubehag efter en vis periode efter proceduren.

Brugte stoffer

Lægemidler ordineres af lægen individuelt afhængigt af sygdommen, dets særlige forløb samt patientens alder. Den valgte medicin skal have en antiseptisk virkning, intensivere genopretningen af ​​urethral slimhinde og blære, ødelægge nøjagtigt den type bakterier, der forårsagede sygdommen. Ofte anvendes antiseptika, nogle gange - olieopløsninger.

I tilfælde af dyb skade på blærens vægge er konventionelle midler ikke i stand til at yde den nødvendige handling. Brug så de såkaldte "ledere". Sådanne værktøjer er i stand til at "trække" de aktive stoffer i de vigtigste lægemidler gennem vævene. En af disse "ledere" er "Dimexid", som fremmer anæstesi og fjernelse af inflammation.

Uafhængig indvinding af urinrøret og blæren

Selvinstillation derhjemme er umuligt. Denne procedure udføres af en erfaren læge på hospitalet. For at udføre manipulationerne er det nødvendigt at have den rette viden og erfaring, at have det passende sterile udstyr. Hvis patienten tør udføre selvinstillation, vil dette føre til en række negative konsekvenser, såsom forværring af inflammatoriske, purulente processer i blæren og urinrøret, infektiøs skade på urinstofets organer på grund af utilstrækkelig sterilitet, beskadigelse af urinrøret med et kateter.

En undtagelse er kun mulig, hvis:

  • Lægen vil overveje den nødvendige foranstaltning, og han vil ordinere en yderligere uafhængig behandling.
  • Lægen vil ordinere visse lægemidler og deres dosering.
  • Lægen vil foretage en detaljeret orientering med patienten og vil konstant overvåge behandlingen.

Indstilling (hælde) i urinrøret, blære - anmeldelse

Indstilling (hælde) af urinrøret, blære som en metode til behandling af blærebetændelse. Hjalp det? Indikationer, fornemmelser, resultater af anvendelse indenfor.

Hej kære!

I dag, pludselig besluttede jeg at dele med dig de indtryk er ikke om det næste køretøj skønhed industrien, og på måder at bekæmpe blærebetændelse, som er virkelig en stor hjælp for mig, da jeg næsten fortvivlet.

Lille forord:

For første gang blev jeg syg med blære i en alder af 16 år under afsluttende eksamener i skolen efter at have siddet på skolens granitskærme. (Men da det var dumt og skødesløst, begrænsede jeg mig til at gå til apoteket og købte det første lægemiddel "fra blærebetændelse" anbefalet af apoteket. Jeg drak kun et par piller og var glad for at smerten og ubehaget faldt, fortsatte med at gøre deres indledende og forberedende aktiviteter.

Åh, hvis jeg så vidste, hvad denne nonsens vil vise sig for mig.

Efter den hændelse blev cystitis min konstante følgesvend. Et par måneder senere forstod jeg ikke, hvad der egentlig forårsager den inflammatoriske proces i blæren. Hypotermi, krydret mad, svømning i vand og bare sådan. Senere blev cystitis til pyelonefritis (.

Naturligvis så jeg indså, at problemet er seriøst og kræver en kvalificeret receptbehandling. Lægeurologen behandlede mig. Flere gange var jeg på hospitalet med en temperatur på 40 med en diagnose af forværring af kronisk blærebetændelse, akut pyelonefritis. Behandlingen gav resultatet, men tilsyneladende var infektionens fokus fortsat "ikke fuld" af behandlingen, og alt gentog igen.

Om selve installationsproceduren:

På et tidspunkt syntes min læge ikke at vide, hvad jeg skulle gøre med mig. Men jeg var kun 18 år gammel. Så foreslog han, at jeg lavede en installation af Kolargoll i blæren.

Hvad er det her?

Instillation (skravering) af urinrøret, blæren (instillatio (Lat) -. Dråbevis infusion) - indførelse af lægemidler (i flydende form) ind i blæren og urinrøret for at behandle. Instilling blev først foreslået i slutningen af ​​det nittende århundrede af François Guyon. Instilling anvendes til sygdomme i urinrøret, prostatakirtlen, den sædvanlige tuberkel og blæren.

Indikationer for brug:

1. Behandling af blæreinfektioner
2. Kemoterapi til behandling af blærekræft.

Hvilke stoffer kan bruges til det:

3% p-ory af borsyre,
en procent p-eller methylenblåt,
sølvnitrat,
mercursyre,
rivanol,
Katedzhel, instillogel, Collargol,
en procent p-op dioxidin,
antibakterielle opløsninger, olier (rosehip, havtorn)
dibunol, chlorhexidin, såvel som andre lægemidler til behandling.

Indstilling (hældning) af lægemidlet i blæren kan gøres som følger:
1. Forbehandling af urinrørsområdet (ekstern åbning)
2. Sæt kateteret;
3. Det terapeutiske middel hældes i den hule del af blæren.

Og nu om mine indtryk under og efter proceduren.

Fordi, som jeg nævnte ovenfor, min mandlig læge, besluttede han at betro gennemførelsen af ​​denne smukke intime procedure gynækologer samme klinik, præ-alt for at forklare dem i detaljer. Han tilbragte en pædagogisk snak til mig) sagde jeg, at før proceduren er nødvendig for at tømme blæren, men efter - mindst en time til at udholde og ikke at gå på toilettet. Ja, jeg troede, det ville være sjovt i betragtning af den akutte periode af blærebetændelse.

Men som det viste sig senere, savnede gynækologer og hældte stoffet i min livmoder (det er ikke skadeligt.). Alle efterfølgende procedurer blev foretaget af min læge selv. På et tidspunkt hældte jeg 50 ml af lægemidlet Collargol.

Jeg må sige, at proceduren ikke er smertefuld, kun et lille ubehag mærkes på tidspunktet for indsættelse af kateteret i urinrøret. Det var meget sværere for mig at tolerere den tildelte tid uden at urinere.

Relief af staten, følte jeg efter 3 behandlinger. I alt 10 blev lavet.

Siden da, og det har været mere end 10 år, besøgte lette ubehag i blæren mig 3-4 gange fra styrke. Jeg klare det ved hjælp af en eller to enkelt anvendelser af Urolesan.

Jeg anbefaler naturligvis denne metode til at håndtere svær blærebetændelse! Han er meget effektiv!

En effektiv metode til behandling af blærebetændelse

I mine tidligere anmeldelser, hvor jeg fortalte om den vidunderlige læge Konstantin Timofeevich Nedoshkulo, som fører patienter i Voronezhs urologiske urologiske center på poliklinikens base 7, og om hvordan han udførte cystoskopiproceduren for mig, lovede jeg også at fortælle om blærenes indblæsninger.

Denne procedure er tildelt på baggrund af resultaterne af undersøgelsen udført - blærecystoskopi, hvor hele billedet af de problemer, der skal behandles yderligere, åbnes.

I mit tilfælde blev cervikal blærebetændelse (betændelse i blærehalsen) fundet, hvilket regelmæssigt gjorde sig selv følt og bragte stor ubehag, hvilket forværrede kvaliteten af ​​mit liv, og jeg følte mig meget forværret under eksacerbationer. Ingen af ​​de specialister, som jeg nævnte før Konstantin Timofeyevich, så dette ikke, og mit problem blev mere og mere håndgribeligt.

Efter en cystoskopi ordinerede min læge mig behandling med Uro-Vaksom (forebyggelse af tilbagevenden af ​​kronisk urinvejsinfektion) i tre måneder, et kursus af instillationer samt magnetiske terapi sessioner ved hjælp af Intramag-enheden, som jeg vil tale om i min den næste tilbagekaldelse.

Først skal du finde ud af, hvad der er indblæsning af blæren.

Instilling er en type lokal terapi, der administrerer forskellige medikamenter ind i blæren gennem urinrøret ved hjælp af katetre. Der stilles indstillinger til en række blære sygdomme.
Målet for indgreb i tilfælde af blærebetændelse er en - det er genoprettelsen af ​​den beskadigede blære slimhinde.

Nu kan du gå direkte til hvordan indblæsningen af ​​blæren. Til at begynde med vil jeg fortælle dig, hvad der bruges i processen med at indføre en terapeutisk opløsning i urinrøret. I mit særlige tilfælde, for et kursus af medicinske procedurer (der var kun ti af dem) jeg erhvervede som foreskrevet af lægen:

- hætteglas med 2% sølvopløsning (Protargol), 200 ml volumen;
- ti sprøjter med et volumen på 20 ml;
- Ti disponible kvindelige Nelaton katetre 14 mm.

Protargol-opløsningen sælges kun i de apoteker, der fremstiller brugerdefinerede lægemidler. At købe kræver en recept, som er ordineret af den behandlende læge. Lav en sådan løsning inden for en dag.

Ærligvis blev jeg meget overrasket over en så alvorlig tilgang til salget af denne løsning. Først kom jeg til apoteket med en recept, betalt for ordren, hvorefter jeg fik et aluminiumtegn med et tal. Næste dag viste jeg opskriften igen, gav token og først efter at jeg fik den ordnede løsning! Omkostningerne ved en 200 ml flaske kostede mig lidt mindre end fire hundrede rubler.

Glasbeholderen af ​​mørkt glas med en opløsning blev pakket i sort polyethylen og tæt lukket.

Jeg købte sprøjter uden problemer, men jeg var nødt til at kigge efter Nelatons katetre, da de ikke sælges i alle apoteker. Da jeg endelig fandt dem, var omkostningerne ganske behagelige - tolv rubler per kateter.

Syringes for de mest almindelige procedurer, deres omkostninger var også inden for 12 rubler stykke.

Som ved cystoskopi-proceduren finder inddrivning også sted på en gynækologisk stol. Et kateter indsættes forsigtigt i urinrøret, og medicin injiceres med en sprøjte med protarargolopløsning. Alle manipulationer tager mindre tid, end jeg skrev disse få linjer.

Det er meget vigtigt at tømme blæren, før opløsningen injiceres. For at opnå en terapeutisk virkning bør tilstedeværelsen af ​​lægemidlet i blæren ikke overstige to til tre timer.

Føles som at alt er næsten smertefrit, men først i starten er det lidt ubehageligt, når et kateter indsættes.

Min læge gør alt meget omhyggeligt, og jeg føler næsten ikke noget ubehag fra de manipulationer, han udfører.

På anbefaling af Konstantin Timofeevich øgede jeg gradvist den tid, behandlingsopløsningen var i blæren. I begyndelsen var det kun femten minutter, så en halv time og så videre. Men den maksimale tid, som jeg skrev ovenfor, bør ikke overstige to til tre timer. Denne tid bestemmes af lægen.

For første gang, efter administration af Protargol-opløsningen, følte hun, når hun urinerede, et let ubehag, der lignede en let brændende fornemmelse. Efterhånden som antallet af procedurer steg, faldt dette ubehag. Der var ikke mere ubehagelige eller smertefulde fornemmelser, og alle indstillinger blev tolereret af mig meget godt. Løsningen selv har en mørk brun farve, så vær ikke bange for den usædvanlige farve af urin, når du urinerer))

Et par uger efter at Konstantin Timofeevich lavede de sidste 10 indstillinger til mig, gentog vi cystoskopi-proceduren for at kontrollere, hvor meget situationen var forbedret efter behandlingen. Lægen sagde, at nu er alt meget bedre end det var i begyndelsen, men senere er det efter en vis tid værd at gentage et sådant forløb.

Jeg begyndte selv at føle, at min sundhedstilstand blev meget bedre, en let brændende fornemmelse under vandladning, en ubehagelig lugt af urin, manifesterede lejlighedsvis sig selv. Derfor mener jeg, at disse procedurer ikke kun er nyttige og meget sikre, men også effektive til behandling af blærebetændelse. Jeg anbefaler absolut at gå i gang med indlæggelser, hvis din behandlende læge anser dem nødvendige i denne situation og løser dit helbredsproblem.

Indstilling af blæren er en af ​​de vigtige "komponenter" i behandlingen af ​​forskellige urologiske problemer, som løses af et kompleks af forskellige foranstaltninger. Du bør ikke være bange for denne procedure, det er næsten smertefrit, og effektiviteten er meget høj, og det mærkes efter flere sessioner.

Og selvfølgelig vil jeg endnu engang sige en stor tak til Konstantin Timofeevich Nedoshkulo for hans kompetente tilgang til min behandling, meget opmærksomme og menneskelige indstilling, den mest omhyggelige adfærd af alle procedurer og detaljerede konsultationer, parat til at hjælpe! Tilstedeværelsen af ​​den behandlende læge hos patienten er også et vigtigt faktum, hvilket er, hvordan forholdet mellem dem vil være tillidsfuldt og positivt, hvilket vil sætte patienten i stand til at komme sig.

Jeg ønsker dig alt godt helbred og fremragende velvære!