Disse vurderinger af græs gulvbleg vil være nyttigt for dig.

Tumor

Jeg besluttede at det ikke ville være overflødigt at skrive nogle anmeldelser om dette græs på mit websted. Positiv oplevelse af behandlingen er meget vigtig for mennesker. Her er nogle anmeldelser om Herve woolly, som jeg læser i aviser og på internettet.

Græs halve faldt anmeldelser

Elena Nikolaevna skriver:

Usædvanligt græs. Jeg elsker kødretter. Det syge. Nyresten, arthritis og gigt optrådte. Og græsset hjalp fra alle disse sygdomme.

Denne urt er fortjent respekt ikke bare herbalists, men også i officiel medicin. Folk kalder det bevidst en kirurg fra naturen.

Larisa Andreyevna skriver:

Efter at have fejret en fødselsdag og spiste lækre hjertelige retter havde mor stærke kramper i bugspytkirtlen. Jeg fik ulden fra Erva-hjemmet, hældte kogende vand på det, insisterede i en time, spændte det og gav min mor en halv drink. Efter 2 timer syntes rezi at være væk.

Jeg fandt nyresten, betændelse i maveslimhinden, gastritis. Hun lå på hospitalet, hvor hun for første gang hørte om en halvbrænding. Så læste jeg i avisen, hvor det blev fortalt, hvordan man skulle vokse og bruge det.

Jeg forstod, at dette er min frelse. Jeg købte frø og begyndte at vokse. Så lavede hun bouillon og tog. Relief følte sig hurtigt nok. Nyrerne vendte tilbage til normal, tarmens arbejde blev forbedret, maven stoppede forstyrrer.

Lidelse fra osteochondrosis, lanceret det fuldstændigt. Jeg begyndte at drikke halv-palu, omkring en måned senere følte jeg en betydelig forbedring. Hvert halve år er det nødvendigt at tage et månedligt kursus for at modtage halvbrændinger. Der er ingen problemer nu.

Jeg havde en ret stor (12 mm) sten i min blære og en masse sand i mine nyrer. Troede, hvordan man kunne slippe af uden operationer. De bad om reformen uld. Begyndte at tage. Han drak i to måneder. Omkring et år senere gik han til en ultralyd urinblære - sten og sand forsvandt.

Ultralyd af nyrerne viste tilstedeværelsen af ​​sten - 14 mm. Jeg begyndte at drikke halve palu på systemet i en måned for at drikke en måned pause. Et år senere viste et ultralyd, at stenen forsvandt.

Urter hjalp mig meget med blærebetændelse, nemlig blærebetændelse. Da jeg var meget ung og led af denne sygdom, kunne jeg ikke hjælpe det. Hun kunne hverken spise eller sove eller leve. Intet hjalp mig - hverken piller eller andre stoffer. Betændelsen udviklede sig.

Gode ​​mennesker rådede mig til at drikke halvdelen af ​​brænderne. Selv efter den første dosis følte jeg mig allerede bedre. Et par dage senere blev betændelsen lettet, og det blev ret nemt. Nu har jeg i 10 år drukket en uldig ervu, hvis jeg bliver kold. Jeg anbefaler det til alle!

Denne urt hjælper virkelig meget. Jeg havde en papilloma - den forsvandt, så snart jeg anbragte Hervys pressede kage. Efter et månedligt indtag faldt trykket lidt, smerten i leddene faldt. Nu vil jeg gentage kurset.

Peter Ivanovich skriver:

Jeg blev plaget af en nyre sten på 15 mm. Fjernet gennem kirurgi. Lægen sagde, at stenen måske vises igen, anbefales at drikke en halv etage med jævne mellemrum. Begyndte at drikke det. Tilbring en måned, et par måneder hvile. Det har været 6 år siden operationen. På ultralydet findes sten ikke. Nu opdagede jeg phytolysin, også en god medicin.

Græs halve faldt anmeldelser samlet kun positive. Der er virkelig mange af dem, du kan ikke liste dem alle. Erva woolly har allerede hjulpet så mange mennesker, at hendes fortjenester simpelthen er ubestridelige. Prøv at blive behandlet med urter, ikke syntetiske stoffer.

Halvdelen faldt

Ekaterina Ruchkina 17. oktober 2011

Beskrivelse og vejledning af lægemidlet Paul-Pala

Halvfaldet er et kendt diuretikum af vegetabilsk oprindelse. Planten selv, bladene, stilkene, blomsterne, frugterne og selv hvis rødder bruges til at give infusioner, hedder Erva uld. Bouillon eller infusion af hakkede tørrede urter har en forskellig virkning på menneskekroppen. Pol-Pala's mest kendte diuretiske aktivitet er evnen til at fjerne vand, såvel som natrium- og chlorsalte. Derudover viser dette urtemiddel antiinflammatorisk, antiseptisk virkning. Gebyrer halvt faldt - ikke stoffer, men kosttilskud, der kan ledsage behandlingen af ​​forskellige patologier eller anvendes som profylaktisk middel.

Gælder Paul-faldt på:

  • Forstyrrelser i organerne i det genitourinære system - nyrer, urinblære, blære;
  • urolithiasis;
  • Gigt (saltindskud);
  • Sygdomme, der ledsages af væskeretention, ødem. For eksempel med hypertension, diabetes, og så videre.

Frigør den halvt faldne i form af te. Instruktioner af lægemidlet, der er knyttet til en pakke vegetabilske råvarer, fortæller, hvordan man brygger denne te for at overholde terapeutisk dosering. For voksne patienter brygger de en spiseskefuld halvt faldet (kog i ca. ti minutter) i et glas vand, bryg infusionen. Det er nødvendigt at tage dette middel to gange om dagen, en tredjedel af den resulterende infusion.

Kontraindikeret Paul faldt, når:

  • Allergier til uld;
  • I barndommen under graviditet og amning.

Bivirkninger af Paul-Pala

Hvis du føler dig kvalme under brug af dette urtemiddel, eller du finder dig selvintolerante reaktioner - kløende udslæt, som urticaria, rødme - du bør stoppe behandlingen med Pol-pal.

Anmeldelser af Paul Pala

Historier om denne tes mirakuløse egenskaber - mange. Anmeldelser om hvad og hvordan man kan behandle ved hjælp af Paul-fell, findes på alle steder på urtemedicin og traditionel medicin. Men faktum er, at disse meddelelser ligner mere fortælling om andres opskrifter end deres egne indtryk.

For eksempel skriver folk: "Paul hjælper meget med fordøjelsessygdomme. Hvis du drikker denne infusion, opstår der sår i mavesår og erosioner i maven. Så min mand helbrede sin gamle gastritis, og min datter bragte acne på hendes ansigt. " En sådan besked kan næppe kaldes en personlig mening, en gennemgang af effektiviteten af ​​dette tillæg.

Mere troværdige er historier af anden art, hvor folk beskriver ikke det endelige resultat, men processen med at anvende Paul. For eksempel diskuterer de, hvordan man bedst brygger og insisterer på denne te, hvordan man bedst kan drikke den. I sådanne samtaler udtales det, at Paul-Pala-te spilder emaljen af ​​tænderne, så det skal være fuld af strå, at dette tilsætningsstof forårsager allergier hos mange mennesker.

Paul-pal har sine loyale fans, som bruger infusionen indad, udad og endda i enemas. De rådgiver dette supplement til alle og "fra alt". Der er mere tilbageholdte og rationelle meninger, de siger, at Paulus kan hjælpe nogen under visse forhold. Og der er perfekte pessimister.

Generelt er det bedre at holde fast i den midterste synsvinkel med hensyn til dette og andre urtepræparater. Det er vigtigt at forstå, at Paulus faldt selv ikke vil helbrede dig, at diuretika kan undergrave sundhed under visse forhold og ikke forbedre det. Derfor skal du først konsultere din læge og finde ud af om du kan ledsage den foreskrevne behandling ved hjælp af Paul-Pal.

Anmeldelser af græs gulv køn

På gulvpakken indikerer gulvet, at afkogningen sker på 2 måder:

1 måde - insistere på et vandbad
I en emalje skål hæld 2 spiseskefulde urter
Hæld 1 kop kogende vand
Insistere på kogende vandbad i 15 minutter
Lad afkøle ved stuetemperatur i 45 minutter.
Stamme og klemme
Volumen bouillon toppet med kogt vand til 200 ml (glas)

2 vejs madlavning i termos
2 spiseskefulde krydderurter hæld kogende vand
Insistere i en time
Den anden mulighed synes mig mere bekvem og enkel. Derfor bruger jeg det. Jeg købte endda en speciel lille halv liter termosflaske til dette formål. Med din tilladelse tog jeg et billede af mine termoer på vindueskarmen. Imidlertid blev boksene med halvbrændte fotograferet der. Jeg læser websteder på internettet. Et eller andet sted skriver de, at det er nødvendigt at insistere op til 8-10 timer. Jeg tror, ​​at dette er forkert: For det første er betingelserne officielt skrevet på selve emballagen af ​​hervy woolly. For det andet mister det brygede græs dets egenskaber, det forværres fra tid til anden og vender sig fra græs til forgiftning. Vær derfor forsigtig, og for at undgå at gøre dig selv, bryg græsset som anbefalet af producenten. Derudover skal du altid drikke frisk bouillon, hvilket er den maksimale dag. Ingen 2-3 dages opbevaring bør være. Hvordan man tager halvbrænder bouillon. Vi henviser igen til instruktionerne på pakken. Har du nyresten? Alexander Kirillovsky: "Hvordan lykkedes det mig at slå nyresten til hjemme i 1 uge og bruge 20 minutter om dagen?" Shake uld infusion. Hvis kølig, varm op. Tag 50-100 ml varmt (¼ til halvt glas) 15 minutter før måltider 2-3 gange om dagen. Behandling og forebyggelse i 10 til 30 dage. Ved simple matematiske beregninger kommer jeg til den konklusion, at når man drikker bouillon 3 gange om dagen til en halv kop, tager et kursus på 10 dage 80 gram, og et kursus på 30 dage tager 240 gram tørt græs. Derfor kræves der i 5 måneders forbrug 5 pakninger med halvbrændinger på 50 gr hver eller 8 pakninger på 30 gr hver. Til forebyggelsen bruger jeg halvt fald i henhold til ordningen - "Jeg drikker en måned - jeg hviler i en måned". Det hjælper mig med at opretholde mit urinsystem i relativ renhed. Bivirkninger af sild uld - hvorfor skjuler fabrikanten sandheden? På æsken med græset indikerede mulige bivirkninger - kvalme, allergiske reaktioner. Der er dog endnu en handling, som alle ikke vil opleve.

Jeg vil virkelig beskytte dig mod de konsekvenser, der er sket med mig. Jeg ved ikke af hvilken grund, men producenten skjuler en alvorlig bivirkning, der kan være dyrt. Du bør vide, at halverbrændinger afkok væsentligt beskadiger tandemalje. Jeg drikker det så længe, ​​at mine forreste tænder begyndte at blive meget tynde. Jeg var i fuldstændig forvirring, og tandlægerne ville rykke på. Jeg gætte ikke på, at dette er en græsaktion. Og da han forstod det, var det for sent. Mine tænder så så ondt om hinanden, at deres overdel blev gennemsigtig... Derfor advarer jeg som et offer for en uærlig fabrikant: Drikk halvt brændt bouillon gennem et strå. Hvis det er muligt, skyll munden straks efter at have drukket, eller hellere børste tænderne. Derefter vil din tandemalje være i perfekt orden. En anden bitter pille For retfærdighedens skyld må jeg sige, at reformen er uldig, selvfølgelig ikke et universalmiddel, som det kan synes. Hun hjælper virkelig meget. Men det er ikke en slags magisk drink, der har drukket det, du vil straks slippe af med alle sygdomme. Sygdomme er givet os meget let, men at slippe af med dem er et helvede af et helvede meget. Derfor er græsset halvt faldet meget godt, men du bør ikke bede for det. Priser for halv-palu På internettet kan du finde forskellige priser for halv-palu. Du kan købe det til en pris på 40 til 80 rubler. Det forekommer mig uacceptabelt. I vores apotek i sydlige Urals er den røde pris 20 rubler for 50 gram. en pakke. Det er til denne pris, at jeg køber denne urt. Måske sælger vi en slags forkert medicin? Skriv i kommentarerne, hvor meget halv-solgt til salg i dit område. Hvad er konklusionen fra alt dette Halvforbrændt Grass, har virkelig fantastiske egenskaber. Smagen er absolut ikke modbydelig, endog behagelig. Den kan brygges og drukkes som te (i mangel af kontraindikationer). For nyrerne har den en magisk virkning. Det var ikke for ingenting, at jeg valgte hende som det vigtigste middel til at forhindre urolithiasis. Jeg drikker det systematisk. Og her er jeg ikke alene - mange forstod dets mirakuløse egenskaber. Og mange mennesker dyrker heroisk det selv, omhyggeligt indpakning af hver blomst. Nu kan du sikkert konkludere, at halvdelen af ​​græsset er faldet med fremragende ejendomme. Hun behandler mange sygdomme, som hun kan kaldes udøver af begæringerne hos mennesker, der drømmer om at slippe af med dem. Det har en bivirkning, som producenterne har tavset om, men nu ved du, hvor nemt det er at komme rundt om det. Græs har en stor mængde feedback. Selvom hun kommer fra eksotiske lande, er græsullens Erva absolut tilgængelig, hvilket gør det til et af de vigtigste midler til forebyggelse og behandling af mange sygdomme, herunder urolithiasis. På kontraindikationerne for brugen af ​​Herva læst i denne artikel. Jeg ønsker dig sundhed uden medicin og kan græsset hjælpe dig halvt efterår! Se videoen til artiklen Behandling af nyrer - Nyresten er vellykket behandling

Advarsel, før du bruger de offentliggjorte opskrifter af traditionel medicin, skal du kontakte din læge!

Halvdelen faldt

Navn på latin: Aerva lanata

Synonymer: erva uld

  • Sygdomsbehandling
  • Kontraindikationer
  • opskrifter
  • anmeldelser
  • Læge råd
Halv-etagers hjemland er øen Ceylon i Sri Lanka. Græsset der er samlet der har en maksimal koncentration af helbredende stoffer, da den vokser i naturlige forhold for sig selv.

Halv etage vokser i Rusland.

Urten har unikke kvaliteter og kan anvendes i mange sygdomme. Det virker på kroppen med omhu, og som er meget vigtigt, har ingen kontraindikationer. Halv-etage kan brygges som te, det er en god profylaktisk. Hejsere af Ceylon anbefaler stærkt at drikke te fra halv-etagerne til folk, der bor i store storbyområder, på steder med forhøjede niveauer af stråling.

Halvdelen af ​​gulvet viste gode resultater i sygdomme i det genitourære system. For eksempel: hurtigt fremskyndende nefritisk syndrom, glomerulære sygdomme, cystitis, arvelig nefropati, nefritis, tilbagevendende og stabil hæmaturi, trigonitis, tubulointerstitial nefritis, ikke specificeret som akut eller kronisk kronisk nefritisk syndrom. Hos voksne kan den anvendes i kompleks behandling med bredspektret antibakterielle lægemidler som diuretikum til moderat udtrykte ikke-specifikke inflammatoriske sygdomme i nyrer og urinveje.

Gulvets køn er et middel mod bronchopulmonale sygdomme (bronkitis, tracheitis), katarralsygdomme, reducerer inflammation, rydder luftvejene af toksiner og slim.

Det anvendes til kompleks behandling af livmoderens tumorer, æggestokke, rygsøjlen, i sygdomme forbundet med nedsat saltmetabolisme (gigt, spondylose, polyarthritis).

Normaliserer mave-tarmkanalen, leveren, bugspytkirtlen. Der er tegn på høj effektivitet i tarmpolypper og hæmorider, forstoppelse.

Sygdomsbehandling

Half Palu anvendes til behandling af følgende sygdomme:

Kontraindikationer

Modtagelse Pall-pala er kontraindiceret i:

Opskrifter 1

Halvfalt - med levercirrhose, bugspytkirtel, hæmorider, polypper i tarmene, urolithiasis, nyresten, blærebetændelse, sand i nyrerne, galdeblære med prostatitis, aterosklerose

1 spiseskefulde hakkede urter hæld 1 kop kogende vand, kog i et vandbad i 15 minutter, lad det afkøle, belastning. Tag varm til 1/2 kop, 30 minutter før et måltid gennem et rør, for ikke at beskadige emaljen af ​​tænderne.

I sygdomme i mave-tarmkanalen, mavesår, hypertension, nedsat immunitet

1 spiseskefulde hakkede krydderurter hæld 200 gram kogende vand i en termos, insister 3 timer, belastning. Tag 1 / 2-1 / 4 kop i form af varme 2-3 gange om dagen. Kurset er 10-30 dage, en pause på 6 måneder og kurset gentages.

Healing te

2 teskefulde hakkede urter hæld 250 ml. vand, koge på lav varme i 5 minutter, insistere, indpakket, 15 minutter, afløb. Drik varmt som te, tilsæt sukker til drikke eller honning efter smag.

anmeldelser

03/22/16 Kærlighed

Jeg har næsten ingen ødem, jeg har ikke haft en sådan her i lang tid, et afkog med cyanuha og Paul Pala hjælper godt med ødem.

Jeg holder dig stramt! Velsigne dig!

Læge råd

08/31/18 Alexander

Hej Julia Evgenievna!
Jeg vil gerne bede dig om råd og hjælp til spørgsmålet om min kone Lyudmila's sundhed. Jeg vil forsøge at beskrive alt fuldt ud.
Siden barndommen havde hans kone kronisk tonsillitis, med alle de følgevirkninger der følger efter hypotermi. Behandlingen bestod da i at anvende Lugols opløsning i halsen.
I hans studieår blev galdevejs dyskinesi identificeret. I 2006 blev den første forværring før brylluppet. Der var forsøg på at få et barn, men de diagnosticerede infertilitet. Fra en alder af 12 var cyklen forstyrret, og behandlingen af ​​mange læger, der blev kontaktet, gav ikke resultater.
I 2012 var der periodiske angreb, som det viste sig, de første opkald fra galgen, som snart dannede sten. Og selv om de var små, og der var forsøg på at opløse dem og medicin og folkemedicin og urter fra apoteket ".", Blev gentagne angreb med faldende intervaller tvunget til at gå til en operation for at fjerne gal i 2013 (laparoskopisk cholecystektomi). Før operationen var der kronisk cholecystitis, eksacerbation, kronisk pankreatitis - eksacerbation, kronisk uudforsket gastritis - eksacerbation, der var også tilbagesvaling og endog kronisk sekundær pyelonefritis - eksacerbation.
Efter operationen blev sundheden justeret i lang tid sammen med behandlingen af ​​infertilitet. Indtil 2014 tog hun hormonpræparater Diana 35, som forårsagede vægtforøgelse og periodiske angreb i mavetarmkanalen. Siden 2014 tog hun behandlingen ved at ændre den behandlende læge, og i 2016 blev en datter født.
Efter fødslen ændredes farven og lugten af ​​urinen, hyppige indtrængninger på toilettet dukkede op.
Undersøgelsesresultater for november 2016. Urinanalyse af Nechyporenko. Antal leukocytter - 356250 (med en hastighed på op til 2000), antallet af røde blodlegemer - 40600 (med en hastighed på op til 1000). I den generelle analyse af urin blev epithelet af flade 20-25 (med en hastighed på 6-8) detekteret i synsfeltet, overgang 1-2, bakterier ++++ (E. coli).
Ultralyd af nyrerne. Ret. Placering - udeladt (som også blev set på ultralydet før levering). Formularen er bønformet, konturerne er lige, dimensionerne er 87 * 42 mm, tykkelsen af ​​panheacrammet er moderat forøget, urineren er ikke udvidet, stenene forkalkes til 2 mm. Venstre. Placeringen er normal, formen er bønformet, konturerne er lige, dimensionerne er 119 * 56 mm, tykkelsen af ​​panemet er 19 mm, eekogeniciteten af ​​panemet er medium, urineren er ikke forlænget, beregningerne er forkalkninger op til 2 mm. Konklusion: nefroptose til højre, kronisk nefritis til højre, mikro-nefrolithiasis.
Behandlingen blev gennemført, hvilket var nok indtil august 2017. Urinalyse afslørede et fladt epithelium med 8-10 og oxalatsalte. Urination var med blod og lugt. Der var en temperatur.
Senere i november 2017 fremkommer kronisk blærebetændelse. Den 7. marts 2018 var der en forværring, temperaturen steg, den smertefulde smerte passerede ind i nyrekolikken, vandladning var hyppig med blod, kort mistede bevidstheden fra et smertefuldt chok.
En ultralyd blev udført af den behandlende læge i en privat klinik, men hans diagnose fik ham til at tvivle på undersøgelsens rigtighed (jeg vil ikke engang tage din tid med den undersøgelse). Vi re-ultralyd i april 2018 med en anden specialist.
Højre nyre. Placeringen er normal, bevægelsen bevares, formen er bønformet, konturerne er lige, dimensionerne er 98 * 54 mm, tykkelsen af ​​panechrim er 16-17 mm, det normale kortikale lag og pyramiderne. Echogeniciteten er medium, den renale sinus er et normalt vaskulært mønster, CLS er ikke udvidet, urineren er ikke udvidet, konkrementerne bestemmes i midterkalyksen 3,5 mm uden ekko skygge. Venstre nyre. Placeringen er normal, bevægelsen bevares, formen er bønformet, konturerne er lige, dimensionerne er 108 * 53 mm, tykkelsen af ​​panechrim er 16-17 mm, det normale kortikale lag og pyramiderne. Echogeniciteten er medium, den renale sinus er et normalt vaskulært mønster, CLS er ikke dilateret, urineren er ikke udvidet, der er ingen beregninger, mikrokalkulationer bestemmes.
Med den eksisterende undersøgelse vendte sig til nephrologisten, som udpegede yderligere tests:
Biokemi: totalt calcium (sirovatka) - 2,68 mmol / l, magnesium - 0,81, ALT - 15, AST - 16, GGT - 18, alkalisk phosphatase - 74, indirekte bilirubin - 7, bilirubin i alt - 10,3, direkte bilirubin - 3,3, totalt protein - 86,5, albumin - 53,9, kreatin - 77, urinstof - 4,5, urinsyre - 308, kolesterol - 5,74, triglycerider - 0,55, HDL - 1, 94, LDL-3.18, LP med meget lav densitet - 0,62, atherogenic koefficient - 1,96, glucose (syrovatka) - 4,62.
Blodelektrolytter: kalium - 4,61, natrium - 140, chlor - 97,4, TSH - 2,75, T4 fri - 1,23, parahormon - 57,4, ioniseret calcium - 1,33, fosfor - 1,25.
Generel analyse af urin og manuel mikroskopi af sedimentet, der dømmer efter normerne, afslørede ikke nogen abnormiteter. Urinanalyse ifølge Nechyporenko.
Leukocytter - 1,5, erythrocytter - 0,25, bagposiv - afslørede ikke noget, et udsmid på Trichomonas, ureaplasma, chlamydia og mikroplasma - afslørede intet.
Han blev udpeget: Canephron 2 gange 3 gange - 2 måneder, Smart omega, Magne B6, Hepel. To måneder senere (05/16/18) blev der vist gentagne analyser.
Biokemi: totalt calcium (sirovatka) - 2,48, parathyroidhormon - 55. Urinalyse og manuel mikroskopi af sedimentet afslørede ikke nogen abnormiteter.
Ultrasonografi fra 06/25/18. Højre nyre. Placeringen er normal, bevægelsen bevares, formen er bønformet, konturerne er lige, dimensionerne er 98 * 52 mm, tykkelsen af ​​panechrim er 16-17 mm, det normale kortikale lag og pyramiderne. Echogeniciteten er medium, renal sinus er et normalt vaskulært mønster, CLS er en spaltebælte, urineren er ikke udvidet, beregningerne bestemmes i mellembogen - 4 mm med en ekko skygge. Venstre nyre. Placeringen er normal, bevægelsen bevares, formen er bønformet, konturerne er lige, dimensionerne er 103 * 54 mm, tykkelsen af ​​panechrim er 16-17 mm, det normale kortikale lag og pyramiderne. Echogeniciteten er medium, den renale sinus er et vaskulært mønster, CLS er en slids bækken, urineren er ikke udvidet, beregningerne er ikke, mikrokalkulationer bestemmes.
Som du kan se, har CLS ændret sig, og stenen i den højre nyre er vokset lidt og erhvervet en ekko skygge. På råd fra vores ven begyndte konen at drikke en billig penny lepespeta.
Af den måde var min kone i øjeblikket allergisk overfor ambrosia (som hun har lidt i næsten ti år), og et par dage senere følte hun at hun havde skiftet til bronkierne eller luftrøret.
Hvordan kan vi hjælpe os i vores tilfælde? Vi vil være taknemmelige for enhver hint!

Hej Alexander!
Dine ægtefæller analyser er i orden, kompensationen er god, på trods af urolithiasis, kronisk pyelonefritis! Nu er det nødvendigt at forbedre metabolismen og fjerne oxalater. Og intet bedre end vandene i den smukke Truskavets udvej er ikke at finde!
Men mens forberedelsen til spa-behandling er undervejs, start så lidt:
1. Te fra Durishnik v. Oxaluria:
- 1 spsk. urter hæld 1 glas vand, bring kog og hæld i en termos natten over. Træ, tryk og drik 70,0 ml tre gange om dagen, FØR måltider om 5 minutter. Kursus - 2 uger; pause 10 dage og gentag to gange.
2. Saml urter.
Rødder: Madder farvning - 1 tsk; Dillfrø - 2, Halvfaldet - 1, Pebermynte - 1, Round-leaved Grushanka - 1, Gryzhnik nøgne - 1, Juniperfrugter - 1 tsk.
Grind græs og frugt jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kværn; bland jævnt.
Urter uden en dosis bør tages i spiseskred.
- 2 spsk. Bland hæld 600,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter.
Afkøling, pres, klem og hæld til 600,0 ml.
Drikk 150,0 ml 4 gange om dagen, halvt varmt, 30 minutter før måltider. Kursus - 2 måneder.
3. Kost med oxaluri er absolut nødvendigt. Grundlaget er en skarp begrænsning af alle sure grøntsager - tomater, sorrel, salater, spinat; sure bær; begrænsning af fede kød. Hvis konen kan lide mejeriprodukter, er ikke alle tilladt. Jeg foreslår detaljerne i kosten for at udforske alene.
Med venlig hilsen til kommunikation!

08.27.18 Natalia

Velkommen!
Fortæl mig hvad urter skal drikke til gallesten. Sten 2 ml. Og en blodprop i galgen. Også øget kolesterol og sukker, lidt.

Velkommen!
Hvis du, Natasha, har lidt mere vægt, begynder du at reducere! Indsamling af urter og juice terapi vil hjælpe med at reducere sukker, kolesterol og gradvist reducere størrelsen af ​​sten.
1. Indsamle urter.
Rødder: Rosehip - 1, Burdock - 1; Halvfaldet - 1, 3-lags ur - 2, Rosehip frugter - 3.
Grind græs og frugt jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kværn; bland jævnt.
Urter uden en dosis bør tages i spiseskred.
- 1 spsk. blandingen hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter.
Cool, belastning, klem og op til 300,0 ml.
Drik 100,0 ml tre gange om dagen, 30 minutter før måltider. Kursus - 2 måneder.
2. Opløst. Tilskud på basis af fugl galle. Drikke efter instruktionerne i mindst 2 måneder.
3. Sort radise saft.
Drik 30,0 ml før hvert måltid, hver uge tilsættes 10,0 ml pr. Modtagelse. For at nå 150,0 ml tre gange om dagen og drikke et kursus på 2-6 måneder.
4. Kost og vand.
Drik mindst 1,5 liter om dagen rent vand udelukker stegte fødevarer, foretrækker stegning eller grill. Undtagen majones, undtagen hjem industrielle saucer og alle raffinerede slik og kager. Der er tydeligt på uret, altid på samme tid.
Du vil elske resultaterne!
Vi vil gerne se dig i mærkeforretningerne på Eco-Factory "Staroslav" i din by såvel som i vores online butik.
Held og lykke og tålmodighed! Alt det bedste!

08.26.18 Irina

Kære Julia Evgenievna!
Jeg er 54 år gammel. Jeg vil slippe af med nyresten og gallesten. panik bange for kirurgi, hjælp. Hver nyre har en sten - 4 og 5 mm. I galgen - 12, 10, 9 mm. cyster i højre leveren af ​​leveren - 1 cm, 0,5 cm, 0,5 cm.
Kronisk pankreatitis, cholecystitis, gastritis, i strid med kosten - flatulens. For 15 år siden var et duodenalt sår. osteochondrose. hypertension. overvægt, 96 kg. Stones opdaget for et år siden. Urologen foreskrev Blamaren, men dyrt! Håber på dig! Tak på forhånd.

08/14/18 Alexander

Velkommen!
Jeg har sten af ​​begge nyrer: fra 6 til 14 mm. For to måneder siden kom en 12 mm sten ud af den højre nyre i bækkenet og blev knust der og samler fragmenter, der var kommet ud af den - gav den til analyse. Modtaget resultaterne af analysen: calcium dihydroxophosphat, hydroxyapatit - 100.
Fortæl mig, tak, hvad kan du drikke?

God dag!
Disse er fosfat, de mest gunstige sten, der dannes i et alkalisk miljø. Derfor bør man drikke meget vand og / eller specielt mineralvand - Dolomitisk Narzan, Arzni, Naftusya.
Vedhæft det her sikreste middel til at forhindre og fjerne sten - Urter:
1. Indsamle urter.
Rødder: Madder farvning - 1 tsk; Halvfaldet - 1 dec., Horsetail - 2, Korovyak skepet - 2, Birch Leaf - 1, Dill frø sædvanlig - 1.
Grind græs og frugt jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kværn; bland jævnt.
Urter uden en dosis bør tages i spiseskred.
- 2 spsk. blandingen hæld 500,0 ml koldt drikkevand i en time, og kog den derefter. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter.
Afkøles, spændes, klemmes og hældes til 500,0 ml.
Drik en halv flaske 170,0 ml 3 gange om dagen, 30 minutter før måltider. Kursus - 2 måneder.
2. Kost.
Når fosfatstene tillades, er alle korn, pasta (pasta durum), kød, fisk, fjerkræ, æg; smør og vegetabilsk olie. Grøntsager anbefales sur og neutral - sorrel, spinat, kartofler, persille, kål og spire, agurker, tomater, græskar. Bær og frugter: Lingonbær, tranebær, Rødbønner, sure æbler, pærer, abrikoser, ferskner, druer, figner, blommer, jordbær, stikkelsbær; sure frugtdrikke - lingonbær og tranebær; Brew Rosehip.
3. Resorts: Kislovodsk, Arzni, Pyatigorsk, Truskavets (Ukraine).
Vi vil gerne se dig i mærkeforretningerne på Eco-Factory "Staroslav" i din by såvel som i vores online butik.
Succes og sundhed!

07/30/18 Oleg

Hej, kære Yulia Evgenievna!

Uheld blev på dit websted bekendt med egenskaberne af stenolie på internettet. Jeg læser dine anbefalinger, rettet til dine patienter. Og jeg ville virkelig gerne udtrykke min store taknemmelighed og kowtow for hvad du gør for de værdifulde og venlige råd, som folk, der har adresseret til dig, modtager.

Du er en fantastisk specialist og en fantastisk person.

Dette er hovedårsagen til, at jeg besluttede at skrive en anmeldelse på dit websted.

Sandheden er, at der er en anden grund - disse er sten i min galdeblære. Der er to af dem, der måler 19 * 12 mm og 17 * 11 mm. Langt og uden succes søgte en ikke-kirurgisk måde at slippe af med.

Vær venlig at rådgive, om der findes sådanne metoder?

Tak for den dobbelte kompliment, Oleg!

Jeg håber du ikke forgæves er bekendt med stenolien - den er kontraindiceret med gallesten!))

Start healing med det mest enkle og effektive, nemlig det korrekte vand regime. Sten begynder altid med fortykning og / eller stagnation af galde.

Stasis fremkalder på sin side ikke-regelmæssig fødeindtagelse og hindringer for udstrømning af galde, bøjning af galdeblæren, spasm af Oddins sphincter, lamblia osv.); nogle gange - en stor mave, ofte - hypodynamien!

Og alt sammen, gradvist ophobning, et fint øjeblik kan give et angreb af alvorlig smerte.

Eller manifesterer meteorisme, intolerance over for fede fødevarer osv.

Hurtigt slippe af med stenene vil ikke fungere for nogen. Men ved at bruge flere metoder på én gang i et halvt år kan du få resultater i form af at reducere deres størrelse:

1. Den mest effektive måde, indtagelse af kyllingegal. Det er ikke populært på grund af vanskelighederne med råmaterialer. Men nu er kosttilskud optrådt på basis af fuglgald.

Hun opløser de sædvanlige småsten (små småsten), der er nødvendige for en stærk skal.

Start med dette kosttilskud og drikke i overensstemmelse med producentens anvisninger i lang tid.

Den mest effektive sorte radise saft. Begynd et halv måneders indtag med 30,0 ml saft, før hvert måltid gradvist øger mængden til 2 glas om dagen eller mere.

Denne saft ødelægger ikke kun sten, men forbedrer også sammensætningen af ​​blod og lymfe, forynger leddene og hele kroppen.

Grind græs og frugt jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kværn; bland jævnt.

Urter uden en dosis bør tages i spiseskred.

- 1 spsk. blandingen hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter.

Cool, belastning, klem og op til 300,0 ml.

Drik 100,0 ml tre gange om dagen, 30 minutter før måltider. Kursus - 2 måneder.

4. Mikrotubes - på egen risiko og risiko.

5. HLS. Spis altid regelmæssigt, drik mindst 25,0 ml rent vand / 1 kg vægt, uanset juice. At afvise, uden store undtagelser, fra alle typer saucer, mayonnaise, fede og stegte fødevarer; undgå at løfte vægte og ryste væk for ikke at provokere et angreb.

Tak igen, Oleg, god luk i alt!)

07/15/18 Galina

Jeg er 83 år gammel. Hyppige forværringer af kronisk blærebetændelse, på trods af behandling med antibiotika.

Begyndte at drikke Potentilla gås. Hvad der ellers kan behandles med ukonventionelle metoder, især med urter?

At slippe af med blærebetændelse med antibiotika fører ikke til god. Du har brug for medicin furadoninovogo-serien og / eller urter:

Grind græs og frugt jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kværn; bland jævnt.

Urter uden en dosis bør tages i spiseskred.

- 2 spsk. Bland hæld 600,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter.

Afkøling, pres, klem og hæld til 600,0 ml.

Drikk en halv flaske 200,0 ml tre gange om dagen, 30 minutter før måltider. Kursus - 3 uger.

2. Drikk sur drikke - tranebær, lingonbær frugtdrikke; appelsinsaft.

Oliekage fra samlingen genbrug 200,0 ml kogende vand i en termos i en time. Strain. Sæt kagen i et bomuldsstof, fugt med en halv-varm bouillon og fiks på det suprapubiske område i 30-40 minutter. Lad ikke afkøles ved at dække med klæbestof.

At gøre to gange om dagen, i 6-7 dage.

Men synes gynækologen for sygdomme, hvor termiske procedurer er forbudte, eller de skal udføres med forsigtighed.

07/10/18 Anna

Jeg er 25 år gammel. I år ved ultralyd opdagede vi ved en tilfældighed, at galdeblæren var pakket til øjet med kolesterolsten: 7-12 mm. Før det var der for et par år siden kolecystit og galstasis. Ubehag, sjældent smerte i siden efter spisning eller tyngde (sjældent, da jeg ikke har spist kød, stegt, fedt osv.) I tre år. Ikke desto mindre blev et sådant problem dannet, måske på grund af et kraftigt fald i vægt (en gang jeg genvandt og tabte 8 kg om et halvt år) og arvelighed, min mormor og mor led af lcc.

Læger insisterer på operationen, siger de uden at vente på et angreb - gallen skal fjernes. Men organets funktioner er ikke helt tabte, gallen, i form af et hulrum, er stadig opbevaret der. Og jeg håber virkelig på græsset, jeg drikker Ursofalk.

Tidligere drak hun fra tid til anden koleretic og Repeshko, men kastede et kursus. Er det muligt at genoptage urtemedicin nu, måske ved at reducere koncentrationen flere gange? Jeg læser, at sådanne sten kan opløses, om end langsomt. Jeg er klar til at blive behandlet i lang tid og forsøge at redde organet.

Mine blodprøver er mere eller mindre normale, lavt hæmoglobin. En tiendedel forhøjet kolesterol, monocytter lidt over normal, ofte lavgradig feber. Der er osteochondrose, fremspring. Siden adolescent acne. Sådan er billedet af mit "sundhed".

Måske vil du kunne foreslå noget, og jeg vil være i stand til at undgå operation. På forhånd tak for dit svar!

Operationen kan faktisk være nødvendig, men ikke før en tæt blokering af den fælles galdekanal og vedvarende obstruktiv gulsot. I sådanne tilfælde er der ingen tvivl tilbage.

Urter skal bruges til sidst!

Grind græs og frugt jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kværn; bland jævnt.

Urter uden en dosis bør tages i spiseskred.

- 1 spsk. blandingen hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter.

Cool, belastning, klem og op til 300,0 ml.

Drik 100,0 ml tre gange om dagen, 30 minutter før måltider. Kursus - 2 måneder.

2. BAA Mortar. Indeholder kyllingegal, der er i stand til at opløse små småsten der styrker æggeskallen.

Drikk efter instruktionerne i 2-3 måneder.

3. Drik rigeligt rent vand - mindst 30,0 ml / 1 kg vægt.

4. Fortsæt med at tage Ursofalk.

Der er mulighed for at starte med en meget effektiv afkogning af rosenrødrødder - det kan slippe af med symptomerne på kondrosis og samtidig saftesten:

- 1 kop knuste rødder hæld 3,0 liter vand, hurtigt kog og kog uden kogning i fem minutter. Stam, kassér ikke råmaterialer. Drikk om dagen 1,0 liter, men i små portioner, på tom mave, med et stykke citron.

To dage senere hældes det samme råmateriale med 3,0 liter kogende vand, men kog i 10 minutter. Drikke på samme måde - om to dage. Til tredje gang hældes det primære råmateriale og koges i 15 minutter. Hvis dette ikke er nok, gentages proceduren nøjagtigt med det nye råmateriale.

Som regel er 5-6 uger nok til at reducere stenernes størrelse.

Men brug enten denne opskrift eller samlingen af ​​urter og mørtel.

acne. Måske vil denne ordning hjælpe med at reducere dem takket være forbedret fordøjelse og rensning.

SUCCESSES, før kommunikation!

07/10/18 Svetlana

Hej Julia Evgenievna.

Fortæl mig, hvad kan du drikke fra en sten i venstre nyren - 3 mm og med udeladelse af den højre nyre 6 cm? Også med reumatoid arthritis (syg i 21 år)?

Desværre kan jeg kun antage, hvad der forstyrrer dig nu, og på hvilket tidspunkt sygdommen (remission, forværring). Hvis du lider af smerte, hævelse i leddet, tilsæt urter til dine lægemidler til lokal brug og drik. Jeg tællede stenene i samlingen.

Hvad angår nyrernes prolaps, er det nødvendigt at bære bandage og ikke løfte mere end 2 kg. Derudover er det nødvendigt at "vaske" nyrerne med rent vand i tillæg til urter. For at gøre dette skal det forbruges ikke i tilfælde af tørst, men konstant som mad. Mængderne af vand til en normal balance bestemmes nu: 20-30 ml pr. 1 kg vægt. Hold dig til dette beløb og få resultatet - "en dråbe slider væk en sten!"))

- 20,0 g af rødderne, knust til korn, hæld 200,0 ml 60% alkohol eller apotek Herboton og insister 2 uger i den mørke drøm. Træ og gnid ind i leddene for at reducere smerte og hævelse. Med svær smerte og smerter i vejret, stivhed, kan du tilføje tinkturen og drikke: 15-20 dråber i 70,0 ml vand.

Grind græs og frugt jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kværn; bland jævnt.

Urter uden en dosis bør tages i spiseskred.

- 1 spsk. blandingen hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter.

Cool, belastning, klem og op til 300,0 ml.

Drik 100,0 ml tre gange om dagen, 30 minutter før måltider. Kursus - 2 måneder.

I hot bouillon dryp 10-12 dråber Pine eller Fir Essential Oil. Dette vil gøre det muligt for sten at "bryde" hurtigere og reducere ledsmerter.

Med venlig hilsen til kommunikation!

06/03/18 Vladimir

Jeg har kronisk glomerulonefritis, en blandet udgave, med langvarig kortikosteroidbehandling. Komplikationer af den underliggende sygdom: CKD-C2 A4 (skrevet ud af deklarationen). Revealed i 2014.

Hovedindikatorerne i øjeblikket: Kreatinin - 167, Urea - 7,4, Total Protein - 66. Tab af protein i urinen - 3 g / dag, men for nogle få måneder siden var det - mindre end 1 g / dag.

Jeg følger en diæt af og til.

I øjeblikket tager jeg ikke prednison (jeg tog 40 gram / dag i 2014), mens jeg prøver at behandle med urter.

Jeg drikker regelmæssigt bouillon: Lingonberry + bjørnebær + birkeblader. For et halvt år siden drak han Nyretab nr. 45 (i 60 dage).

Der var forbedringer i analysen i de foregående 3 år, men det ser ud til, at kroppen begyndte at blive brugt (jeg drikker tre år).

Jeg vil opdatere urterne, så jeg betragter Paul-Pal og måske noget andet (selvom Paul-Pala var i Samler nr. 45 sammen med andre urter), men jeg så ikke meget om det for bedre (måske er jeg forkert).

Måske kan du foreslå muligheder for at tage urter til min sygdom. Hvis du har brug for yderligere oplysninger om analysen, skriv hvad du har brug for.

Urter er meget gode, men endnu bedre - de rigtige urter!

For alle glomerulære sygdomme, når glomerulus savner, hvad kroppen har brug for (protein) og forsinker, hvad det er umuligt (urea), er der brug for andre urter. Og uden kost vil de ikke medføre håndgribelige fordele. Kost er grundlaget for terapi. Med anæmi skal proteinet genopfyldes på samme måde med animalske proteiner (60,0 gram pr. Dag, 2 gange om ugen). I normalt hæmoglobin - plante (grønne ærter, svampe, aubergine (!), Soja, etc.).

Skriv dit pres, forekomsten af ​​ødem. Af de nødvendige tests - SKF, urin ifølge Nechyporenko: urinstof, kolesterol, urinsyre og en generel blod- og urintest (alle med laboratoriernes normer, de er forskellige overalt!).

Grind græs og frugt jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kværn; bland jævnt.

Urter uden en dosis bør tages i spiseskred.

- 1 spsk. blandingen hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter.

Cool, belastning, klem og op til 300,0 ml.

Drik 100,0 ml tre gange om dagen, 30 minutter før måltider. Kursus 1,5-2 måneder.

Den første kontrol med urin efter 10 dage fra indsamlingsstart.

Vellykket samarbejde og godt humør!

Før kommunikation, Vladimir!

09.05.18 Irina

Kære Julia Evgenievna. Min søn / 35 år gammel / fandt en polyp i galdeblæren under USI. De fortalte at observere, og det var det. De gav ingen behandlinger. Fortæl mig, om du kan hjælpe med urter og hvad vi kan gøre. Har svigerinde / 31goda / fjernet gal med sten. Efter operationen er det ikke klart, hvor reumatoid arthritis kom fra. Diagnosen kunne ikke leveres i flere måneder. Selv inden operationen blev uveitis forværret to gange inden for 2-3 år. I 2017 var læger meget vanskelige at behandle og varede i lang tid. Men Reiters triade begyndte umiddelbart efter fjernelse af galdeblæren på hospitalet holdt temperaturen i lang tid, og knæet var hævet. Før det var der i knæskade i 3 måneder. I et år har hun et meget dyrt stof til humor. Ellers kunne hun ikke gå og hendes ben svulmede. Hendes knæ blev betjent, og kun operationen hjalp med at etablere diagnosen. Hendes tæer og hænder skete periodisk. Hvad ville du rådgive. Jeg ville være meget taknemmelig for dig.

Humirs modtagelse begrunder en meget høj grad af aktivitet af reumatoid arthritis. Hvis det ikke findes for erythrocytsedimenteringshastighed, CRP og reumatoid faktor, overveje lægen spørgsmålet om afbrydelse af Humir og erstatte det med et mindre alvorligt lægemiddel.

Det er nødvendigt at aktivt helbrede alle foci af streptokokinfektioner (tænder, mandler, mulig blærebetændelse, adnexitis) og begynde at tage urter:

1. Indomethacin, rektal suppositorier. Om aftenen, 10 stearinlys.

Hæld græsset og frugterne jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm. - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kaffekværn; Bland jævnt. Tag urter med en dosis sked.

- 1 spsk. blandingen hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kursus 2 måneder, forandring af urter.

Søn. Hvorfor er der ikke noget foreskrevet for en polyp? Fordi diagnosen af ​​en polyp er lavet på basis af histologi, og ikke ultralyd. I galdeblæren kan være kolesterol sten, opisthorch klynger, ægte polypper.

Under 3 måneders observation uden behandling kan sten og opistorchs ændre lokaliserings- og ultralydsbilledet, men polypper gør det ikke.

Men hvis du starter behandlingen med en polyp, så vil ændringerne på ultralydet være, omend minimal.

Jeg tror, ​​at sønnen vil være tilstrækkelig i overensstemmelse med kost og kursus af tinktur af celandine med urter:

1. Tinktur af celandine

2,0 g tørt herb hæld 100,0 ml 60% alkohol, tilsæt i 7 dage, stamme og drik 10 dråber 3 gange om dagen, før måltider, i 1 spsk. vand. Kurset er 1,5 måneder, en pause på 14 dage og gentag om nødvendigt. Celandine moderat toksisk, ikke overstige dosis!

Hæld græsset og frugterne jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm. - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kaffekværn; Bland jævnt. Tag urter med en dosis sked.

- 1 spsk. blandingen hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kursus 2 måneder, kontrol ultralyd.

3. En kost uden stegt og fedtet med madindtag på en strengt defineret tid.

Ønsker dig succes og godt humør!

05/06/18 Lydia

Hej, kære læge. Jeg er 66 år gammel, højde 152, vægt-63 kg.

1. Er det muligt at opløse en sten i galdeblæren 13x22 mm med urter?

2. Er det muligt at fjerne skjoldbruskkirtlenes knuder? Ultralydsresultater: noder 13x10x13mm, 13x14x15mm, tre noder 4,5mm, 6,5mm, 6mm. Lymfeknuder i de regionale zoner af lymfeudstrømningen øges ikke. Tak for svaret.

Et forsøg kan gøres, men en 100% garanti gives ikke selv af de forberedelser der er beregnet til dette (Ursofalk, Ursosan). Drikker rigeligt med vand, en streng kost og kost (detaljer i svarene på emnet er ens for alle)

1. Strømtilstand.

Hæld græsset og frugterne jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm. - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kaffekværn; Bland jævnt. Tag urter med en dosis sked.

- 1 spsk. blandingen hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kursus 2 måneder, forandring af urter.

3. Mørtel, et nyt kosttilskud i kapsler indeholdende fuglgald

Med hensyn til knuder er det næsten altid et tegn på jodmangel i fødevarer eller bopælsområdet; eller som en konsekvens af betændelse.

Ja, der er urter. Det er nødvendigt at fokusere på thyreoideahormonerne T4 sv, T3 sv; TSH og antistoffer mod TPO.

Hvis du har resultaterne af et sådant hormonalt studie, send.

I mellemtiden kan du tilføje til samlingen af ​​urter Cetraria Icelandic, 1 spsk.

Alt det bedste, før kommunikation!

04/26/18 Olga

Velkommen! Fortæl mig, hvilke urter der kan sænke kolesteroltalet? Han holder på omkring 8 med en hastighed på op til 5. Alder 68 år. Tak!

Dette er et meget højt kolesteroltal. Men vigtigst af alt, niveauet af lipider - LDL, VLDL, HDL, triglycerider, atherogenic indeks.

Målet med behandling er at normalisere det atherogene indeks.

Multi-grass urter, kløver, mælkebøtte Havre, gingko biloba, Pyrei, Burdock, dioscorea, astragalus. Der er endnu mere nyttige og nyttige produkter, der har omega-3 og omega-6 fedtsyrer (fisk og fiskeolie); produkter med jod, hvidløg, vegetabilske olier, kamelina, oliven, valnødolie, cedertræolie, hvedekimolie.

Ved nedsættelse af kolesterol bør man starte med leveren, hvor kolesterol dannes, af tyndtarmen, hvor den absorberes i blodet; og tyktarmen, hvor der er en omvendt sugning

Jeg giver dig en kort og effektiv ordning:

1. Kremlin dråber

5% alkoholopløsning af iod.

Drik 10 dråber tre gange om dagen, efter et måltid i 50,0 ml. milk.Kurs - præcis 3 uger, en pause på 2 uger med kolesterol kontrol.

Hæld græsset og frugterne jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm. - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kaffekværn; Bland jævnt. Tag urter med en dosis sked.

- 1 spsk. blandingen hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kursus 2 måneder, forandring af urter.

3. Kost. Dette er måske det vigtigste, så du skal omhyggeligt studere det og begynde at bruge det med det samme.

Landmærke-diæt Ortodokse faste, men fedt kan være!))

Succeser og før kommunikation!

04/15/18 Lina

Kære Julia, jeg har et noget usædvanligt spørgsmål. Ikke af mand.

Min ældre hund startede urinlækage, test viste blærebetændelse og krystal. Ultralyd viste tilstedeværelsen af ​​sand og små sten (et par stykker) i urinen på den største 0,5 cm. På udseendet af stenene, indtil analyserne er blevet gjort, vil der være senere. Cystitis behandlet med antibiotikabehandling. Og jeg begyndte efter eget skøn at give hende Herv uld. Da jeg læser, at det bidrager til erosion af konkrementer. Efter tre uger er urininkontinens. Mindsket, men slet ikke. Nå er det klart, at alder. I den sidste uge af kurset før re-ultralyd besluttede jeg at tilføje et blad af Lingonberry til Herve, og af en eller anden grund blev urinen mørk og havde en stærk lugt. Lækage er også steget. Fortæl mig, er det normalt, at kendetegnene ved urin har ændret sig så meget?

Og jeg besluttede at stoppe kurset i to dage for helt at fjerne sporene af urter fra kroppen for at genoptage urinen igen.

Spørgsmålet er helt naturligt!))

Mørk urin hos både mand og mands ven - eller er overkoncentreret på grund af begrænsninger i drikke; eller forhøjet bilirubin, eller der opstod blod (urin i form af kødslop).

Det mest sandsynlige blod på grund af traumer til urinerne sten.

Dagen før, at både urin og blod til leverprøver (bilirubin, alkalisk membran, AST), annulleres alle urter og lægemidler.

Jeg tror, ​​at det nu er nødvendigt at give ikke en samling, men et klart middel - Canephron, eller Cyston, Urolesan.

Lad os se på testene! Jeg venter, kære Lina.

04.04.18 Irina

God dag! Jeg spørger Rådet, hvad urtete kan hjælpe med at opløse sten i galdeblæren (diameter 1,4 cm). Tak for dit svar.

Vi starter som altid med livsstil og ernæring:

1. Juster strøm og vandtilstand. Ordene "almindelig madindtagelse" er IKKE en tom lyd, men en betingelse for en stabil strøm af galde ind i tolvfingertarmen. Når de bliver fodret på forskellige tidspunkter, stagnerer galde og udfælder galde, fortykker det, og derefter kommer calcium ind i blodpropperne.

Begræns dig til majones og onkel benz saucer; misbrug ikke smør, udelukker spred og kager.

Du bør ikke drikke te. eller komposit, nemlig WATER, som pr. definition er et universelt opløsningsmiddel (faldstens slides væk!).

Vandet skal være tæt på naturligt, forårsmelte og ikke mindre end 1,0 liter om dagen.

1. Tinktur af Durishnik almindelig, forhandler nahvagie Adengostop.

Dråb 20 dråber om morgenen og aftenen af ​​infusion af urter (meget bitter og så nyttig)

Hæld græsset og frugterne jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm. - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kaffekværn; Bland jævnt. Tag urter med en dosis sked.

- 1 spsk. blandingen hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kursus 2 måneder, forandring af urter.

3. Tilsæt mineralvand-Essentuki, Silver Key (Altai), Borjomi;

4. Prøv det opløste kosttilskud. eller traditionelle Ursofalk.

Godt luk og hold mig informeret, når det er muligt!

03/28/18 Ella

Stenene i galdeblæren er tilstoppet med 1/3 af gallen. Købt i firmaet butik Bedrenets, Stone olie og Mumiyo. Fortæl mig hvordan man skal tage og vil hjælpe med min sygdom?

Beklager, men det er stenolie, der er kontraindiceret for kolelithiasis! Mumiye hjælper heller ikke.

Vedhæft andre urter til Bedneren og drik mindst 2 måneder:

Rødder: Bedlord Stonebird-1, Pyreya creeping-2; Erva-gulvet er uldet) -1 dec., Horsetail-1, mullein septer (blomster og græs) -1,5 frugter af Dogrose-2 Calendula drug-1

Hæld græsset og frugterne jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm. - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kaffekværn; Bland jævnt. Tag urter med en dosis sked.

- 1 spsk. blandingen hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister 30 minutter. Stammen varm, klem, tilsæt varmt vand til 300,0 ml. og hæld i 7-8 dråber Pine Essential Oil.

Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kursus 2 måneder, forandring af urter.

Jeg anbefaler at gå til webstedet i spørgsmål og svar sektionen og se lignende til 28. marts.

03/27/18 Denis

God eftermiddag, Yulia Evgenievna. Jeg blev rådgivet at kammerater ved en infusion af urter Paul-fell.

Jeg blev diagnosticeret med sten (oxalater) i nyrerne, ikke stor (4 ml hver). Kammerat havde også et sådant problem, og ifølge ham bragte han sten ved hjælp af dette græs.

Men på samme tid fortalte lægen ved receptionen mig, at denne type sten desværre ikke opløses.

Hjælp mig venligst, er det muligt at opløse oxalater i nyrerne ved hjælp af afkog af denne urt?

Faktisk er oxalater meget skarpe og næppe opløselige sten. Men i naturen er alt til rådighed.

1. Følg kosten med oxalat.

Mineralvand og vandområder Kislovodsk, Zheleznovodsk, Sølvnøgle (Altai) og, hvis det er muligt, Karlovy Vary, Truskavets, Krainka. Drik rigeligt med vand.

Skarp begrænsning af grønt og grøntsager indeholdende oxalsyre - bladsløg, spinat, sorrel, tomater, alle citrusfrugter. Begræns mælk og cottageost, ekskl. Chokolade og alle bælgplanter. Begræns kød, fisk, fjerkræ til 100,0 gram pr. Dag, tre gange om ugen. Korn og mel retter, kål og blomkål, grønne ærter, linser, gulerødder, rober, agurker, æbler er tilladt.

2. Drikk mere godt vand (artesian, foråret, optøet vand er alle til salg, det er vigtigt, at mængden ikke er mindre end 1, 1,5 liter om dagen. Bland ikke te og andre drikkevarer. Vand er det vigtigste opløsningsmiddel!

-2 spsk. Bland blandingen med 600,0 ml koldt drikkevand i en time, kog derefter og kog i en termos efter 5 minutter. Lad dampen stå og rotere natten over. Om morgenen, tryk, klem, op til 600,0 ml. drikke:

-200,0 ml 3 gange om dagen før måltider, halvt varmt! I hver del af infusionen dråber 15-20 dråber tinktur af Durnishnik almindelig (Adenostop-in færdig form). Kursus på 2 måneder. Adenostop dryp 1 måned, tag en pause på 10 dage og genoptag.

3.1. BAA Mortar. Drikke på den foreslåede fabrikants anvisninger.

Ønsker dig succes og tillid til det!

03/23/18 Tatyana

Velkommen! Yulia Evgenievna, jeg håber virkelig at modtage en henstilling fra dig, fortæl mig hvad urter vil blive behandlet? Jeg er 61 år gammel, vægt 71 kg, højde 162 cm.

Jeg har heterogene aterosklerotiske plaques i halspulsårerne til venstre, størrelsen er 30%, til højre 60%. Kan der være krydderurter, der kan opløse plaques? Siden 2010 har jeg i 9 år taget statiner først Liprimar 20 mg, nu tager jeg Crestor 10 mg 1 gang om dagen for natten. Min biokemiske analyse: ALT = 38,00 U / l; AST = 23,00 U / l; GGT = 38,00 U / l; Lipoprotein (a) = 0,31 g / l; Samlet kolesterol = 4,45 mmol / l; HDL = 1,35 mmol / l; LDL = 2,13 mmol / l; Triglycerider = 2,57 mmol / l;

Jeg er også bekymret for hjertet - takykardi, hjerteslag kan være fra 73 til 94 slag / min. Accept Concor 5 mg.

For nylig lavede jeg en skjoldbruskkirtlen ultralyd - sagde mistænkt autoimmun thyroiditis. Biokemisk analyse: Anti-Tg = 9,5 IE / ml; Anti-TPO = 739,0 IE / ml; TTG = 7,69 mIU / L; T3 = 4,9 pmol / l; T4 = 10,8 pmol / l;

gallegeblære dyskinesi. På galdeblæren cyste størrelse 17,1 x13 mm.

Lad os se godt ud i det dårlige. Takket være statiner er dit lipidspektrum normalt eller meget tæt på det. Pladen er ret hæmodynamisk signifikant, det vil sige, det kan forringe blodgennemstrømningen. Højre er acceptabelt. Men plaques er heterogene, det vil sige, de kræver stabilisering, hvilket ikke er muligt uden statiner.

Desuden vil afskaffelsen af ​​statiner føre til en lavinelignende stigning af lipider med lav densitet og kolesterol. Derfor skal vi nu gøre følgende.

1. Fortsæt med at tage Krestor.

2. Begynd at tage thyroxin med det samme i en dosis, som endokrinologen vil ordinere. Det er hypothyroidisme, som øger risikoen for cerebral cirkulation og hjerteanfald.

3. Vedhæft en samling af hjerteurter og urter for at fjerne calcium fra karrene.

Hæld græsset og frugterne jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm. - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kaffekværn; Bland jævnt. Tag urter med en dosis sked.

- 1 spsk. blandingen hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kursus -2 måneder.

3.1. Rødjuice indeholder jod og understøtter samtidig hjertet.

Drikk 50,0 ml., I små sømmer 2-3 gange om dagen. Kurset er 1,5 måneder, en pause på 2 uger og genoptages.

4. Opløsning af kaolin.

Rør den hvide kvalitetslære i et blødt glas til konsistensen af ​​kefir. Drik 1 glas tre gange om dagen, kurset er mindst 2 måneder og gentag ultralydet af brachio-cephalic-karrene.

5. Vitaroln. Brug en olieopløsning, 30 dråber tre gange om dagen.

Taget sammen, gradvist forbedre tilstanden af ​​blodkarrene.

Hold mig opdateret! Godt lykkeligt!

03.11.18 Khachatur

God eftermiddag Jeg drikker rødderne af Althea, Devyasila, mælkebøtte, Burdock og Chaga. Jeg drikker også tinktur på Vodka Comfrey. Jeg ønskede at vide, om græsset vil hjælpe Paul-faldt. Jeg bruger mange urter, næste gang jeg vil skrive til dig hvilke urter jeg bruger. Jeg har prostata adenomcancer stadium 4 med MTS i knoglen. Jeg må sige, at jeg også drikker infusion af Aconite. Tak

Hej, kære Khachatur!

Lad os gøre det - du skriver mig dine opskrifter og deler dine succeser. Hvad angår græsset, er gulvet på gulvet (Erva uldigt) et godt vanddrivende middel, der sparer kalium i kroppen. Men det erstatter calcium. Derfor kan du føje det til samlingen, men ikke mere end 1 december og ikke mere end 2 uger.

Så tag en pause i 14 dage og kan tilføje den igen, når du holder urinen.

Til knoglemetastaser kan Moricone Root anvendes.

Held og lykke og godt helbred!

03/07/18 Vasily

67 år gammel Lavet en ultralyd. I blæren er den 1,2 cm sten ikke forstyrret endnu. Fortæl te.kaky samling af urter at drikke for at opløse stenen. Stensammensætningen ved jeg ikke. Urologen sender til kirurgi. Hjælp.

Ja, du kan forsøge at slippe af med sten. Men så skal du være klar til en akut operation! Stenen, der er forstyrret, kan stå ved mundingen af ​​kanalen og blokere urinstrømmen. Det er meget smertefuldt først og fremmest; og kan føre til tilbagevenden af ​​urin i nyrerne.

Ærligt, jeg synes, det er bedre ikke at risikere og acceptere en operation. Hvis du virkelig vil prøve, kære Vasily, så på egen risiko og fare:

Hæld græsset og frugterne jævnt op til 2-3 mm, rødder op til 3-5 mm. - i starten mekanisk til små stykker, derefter på en kaffekværn; Bland jævnt. Tag urter med en dosis sked.

- 1 des.l. blandingen hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kurset er 2-3 måneder.

Madderrot kan plette både vand, urin og pink. Dette er normalt.

I din kost begrænser du nu animalske proteiner, sure grøntsager, chokolade og forsøger at videregive daglig urin for at bestemme saltene. Oxalat opløses bedst Durishnik; urater er Ortosiphon, og fosfater er madder; alle sten er udsat for græsbundssex (Erva uld).

Med oprigtige ønsker om succes og sundhed, Vasily, før kommunikation!

02/25/18 Olga

Velkommen! Efter mødet i det nye år havde jeg smerter i min venstre side. Jeg vendte mig til en terapeut, diagnosticeret xp pancreatitis. blev behandlet med omeprazol og ranitidin. Er gået For nylig gik til en fødselsdagsfest. Den næste dag igen, smerten, tyngden i venstre side. Smerten er kedelig aching, så lidt slibning. Nogle gange passerer jeg ikke. Om aftenen begynder at gnage. Ikke meget, men giv ikke at glemme dig selv. Om natten gør det ikke ondt, jeg gør ikke ondt. Lavet ultralyd: højre nyre-sucker-ka 20 mm, kopper til 14 mm. Wiz-Xia / Sin. cyste tider. 10,5 * 13,0 med calcine. i væggen. Blære: i s.th sediment. Konklusion i / synd cyst med calc-ohm i nyrens væg D. M / Litas nyrer. Uz. Pr.hr pyelonefritis. gallbladder dimensioner steg 86 * 23 mm, væggene er forseglet, glat. Parenchymens tæthed steg. Diagnose: Differentielle ændringer i leveren parenchyma og p / zel. Gland. Stigningen i p er den samme. Blodprøve: GRA 40,8, MPU 6,5,

PCT 0.190 lymfocytter 43, monocytter 1. erythrocytsedimenteringshastighed 20. urinanalyse 2-4 hvide blodlegemer, erythrocytter 1-3, salteoxalater +, sG> = 1,030,. pH 5,5. gav retning i området til urologen. Smerter opstår efter at have spist. Eller når jeg ikke har spist i lang tid, er jeg bange. De siger, at du skal gøre en bækken ultralyd og koloskopi. Hjælp!

Og jeg er bange !! Det er forfærdeligt ikke at spare pancreas, hvor ALLE fordøjelser, insulinsyntese, tarmens tilstand og med vores immunitet afhænger! Leveren er også forbundet med bugspytkirtlen! Nyrerne, som sikrer renheden af ​​kroppens indre miljø, er overbelastede.

Start med en streng kost og føl dig straks lettet! Jeg forsætligt ikke maler en kost, det er nødvendigt at studere det selv og sætte det i praksis hver dag og i meget lang tid. Omgående og fuldstændig eliminere mayonnaise og færdiglavede saucer, stegte fødevarer, spredes, kager, grænser salt og drikker mere rent vand. Damp eller bage mad.

Enzymer skal bruges i nogen tid (Trifment i tabletter eller pancreatin i pulvere) og samling af urter. Samtidig tager man let let alkohol, er kontraindiceret:

1 spsk. blandingen hæld 300,0 ml koldt drikkevand i en time, og kom derefter koge. Broil over lav varme eller kogende vandbad, dækket, i 15 minutter. Fjern og insister timen. Stamme, klemme, op til 300,0 ml. Drik 100,0 ml 3 gange om dagen, før måltiderne. Kursus 1,5-2 måneder.

2. Hofitol. Drikke efter instruktionerne i 3 uger.

Overhold 3 cyster ved at lave en nyre-ultralyd hver 6-8 måneder.

Jeg vil ikke anbefale koloskopi endnu, men du skal donere fækalt blod.